- Konu Yazar
GPS nasıl takip edilir?
Android Telefona GPS Takip Uygulaması Nasıl Kurulur?- Adım: Gereksinimlerinizi karşılayan GPS Takip Uygulamasını satın alın.
- Adım: Verilen Kablosuz Bağlantıyı hedef telefona kısa mesajla gönderin veya e-postayla gönderin.
- Adım: Bağlantıya tıklayın, ardından GPS takip kurulumunu tamamlamak için talimatları izleyin.
GPS araç takip sistemi nasıl çalışır?
GPS araç takip sistemi nasıl çalışır?Araç takip sistemleri GPS ile çalışmaktadır ve araçlara takılan mobil veri cihazları GPS uydularından aldıkları bilgiyi GSM/GPRS şebekesi üzerinden veri merkezine aktarmaktadır. Yani araçlar uydu sistemleri ile izlenmektedir ve kaydedilen tüm bilgiler veri tabanına iletilmektedir.
GPS takip cihazı ne işe yarar?
GPS (Global Positioning System; Küresel Konumlama Sistemi), Dünya üzerinde herhangi engelsiz bir görüş hattında bulunan GPS alıcısının konumunun belirlenmesi amacıyla, dört veya daha fazla uydusu ile her türlü hava koşulunda, yer ve zaman bilgileri sağlayan uydu navigasyon sistemidir.Telefondan araç takibi nasıl yapılır?
Telefondan araç takibi nasıl yapılır?Hedef telefonun Google Haritalar uygulamasına gidin (telefonda yoksa indirin.) Menüye tıklayın ve konum paylaşımına gidin. “Bunu kapatana kadar gerçek zamanlı konumunuzu paylaşın” seçeneğini tıkladığınızdan emin olun. Telefonun konumunu paylaşmak için kendi telefonunuzu seçin.
Cihaza tekrar elektrik verildiğinde aracın elektrik kesintisi anından yeniden bağlanılan süreye kadar olan tüm araç geçmişi raporlama olarak sistem yetkilisi tarafından gözükebilir. Bu sebeple araç takip sisteminden kurtulma şansı bulunmuyor.
Araç takip sistemlerinin faydaları nelerdir?
Araç takip sistemlerinin faydaları nelerdir?Kontrol ve Denetim Sağlar. Araç takip sistemi aldığınızda 7 gün 24 saat boyunca araçların her hareketi kontrolünüz altında olur.