- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Gözümden Gönlümden Düşen Düşene kim söylüyor?
Ben yoruldum hayat gelme üstüme gözümden gönlümden düşen düşene sözleri – Doğan SabancıBen yoruldum Hayat en güzel kim söylüyor?
Mümin Sarıkaya – BEN YORULDUM HAYAT – YouTube.Ben yoruldum hayat şarkı sözleri kime ait?
Mümin SarıkayaBen Yoruldum Hayat / SanatçıMümin Sarıkaya, Türk halk müziği ve özgün müzik sanatçısıdır.2015 yılında Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle çıkarılan “Ben Yoruldum Hayat” şarkısıyla tanındı. 45. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Halk Müziği Erkek Sanatçısı ödülünü aldı. Vikipedi
Hırka kim söylüyor?
Onur Can Özcan – Hırka – YouTube.Ben yoruldum hayat ilk hangi dizide söylendi?
Göç Zamanı’nın tanıtımlarında Mümin Sarıkaya tarafından yorumlanan ‘Ben Yoruldum Hayat’ adlı eser dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.Hayat şarkısını kim söylüyor?
Seher Çelik – Hayat – YouTube.
‘Ben Yoruldum Hayat’ türküsüyle milyonlarca kez dinlenen sanatçı Mümin Sarıkaya, türküyü doğum gününden bir gün önce teşekkür niyetiyle yazdığını söyledi.
Onur Can Özcan Hırka kime ait?
Onur Can Özcan’ın Hırka adlı şarkısına bir yorum da başarılı sanatçı Emre Aydın’dan geldi. Emre Aydın Hırka adlı şarkıya yaptığı yorumu dijital müzik dinleme sitelerinde paylaştı. Peki, Emre Aydın Hırka şarkı sözleri nedir? İşte, Emre Aydın Hırka sözleri!
Onur Can Özcan hastalığı nedir?
Şile’de geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden müzisyen Onur Can Özcan gündemde yer almaya devam ediyor. Şarkıları, sesi ve müziği ile beğeni kazanan Onur Can Özcan, Şile’de denize açıldıktan sonra bindiği teknenin dalga nedeniyle alabora olup batması sonucu 21 yaşında yaşamını yitirmişti.Ben yoruldum hayat ne zaman çıktı?
2016Ben Yoruldum Hayat / Çıkış tarihiBen yoruldum hayat hikayesi nedir?
Sarıkaya, canlı yayında dillere destan olan türküsünün hikayesini şöyle anlattı: “Şarkının bu kadar dinleneceğini hiç düşünmemiştim. İnsanın hayatında yorgunluklar olur çileler olur. Bende 30 sene müziğe emek vermiş biriyim. Hayallerimiz isteklerimiz oluyor ama bazı şeyler hemen olmuyor demek ki hepsi toplanmış.