AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gozlerim neden aciyor morpheus?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gözlerim neden acıyor morpheus?​

neo: gözlerim neden ağrıyor? morpheus: “çünkü onları daha önce hiç kullanmadın.” “morpheus : sen hiç gerçek olduğundan emin olduğun bir düş gördün mü neo? peki bu düşten hiç uyanmasaydın, düşler dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlayacaktın?”

Laurence Fishburne neden Matrix 4 de yok?​

Peki, neden Fishburne yok? Beyazperde’nin haberine göre, oyuncunun bu konuda neredeyse hiçbir fikri yok. Fisburne, kısa süre önce Matrix 4 sorularının sorulmasından bıkıp usanmadığı sorulduğunda, “İnsanların bana bunu sorması mantıklı, bu yüzden eskimiyor.
Matrix Neo program mı?
öncelikle neo, insan değil; bir robot matrix’in gelişmesine önemli katkılardan birini sağlayan önemli bir program. makina dünyası tamamen denklemlerle çalışan deterministic bir sistem.
Morpheus gerçek nedir?
Gerçeği nasıl tanımlarsın? Eğer hissedebildiğin şeylerden bahsediyorsan, koklayabildiğin, tadabildiğin ve görebildiğin, o zaman gerçek, basitçe beynine iletilen elektronik sinyallerdir.

Neden burada olduğunu biliyorum?​

Trinity: Neden burada olduğunu biliyorum, Neo. Ne yaptığını biliyorum.Neden az uyuduğunu, yalnız yaşadığını ve her gece bilgisayar önünde, neden sabahladığını biliyorum. Sen onu arıyorsun. Biliyorum, çünkü ben de bir zamanlar aynı şeyi arıyordum.

Aslında bir kaşık yok ne demek?​

aslında varoldugunu sandıgımız seylerin varolmuyor olabilecegini ve nesnelere karsı olan sabit fikirlerimizi sorgulamamızı anlatan matrix felsefesi.. herseyin bir iluzyondan ibaret oldugunu ifade eden ingilizce cumle.
Morpheus, Matrix 4 te neden yok?
Wachowski kardeşler, 2005’te oyunla ilgili bir röportajda ‘izleyicilerin çabalayıp düşünerek hikayeye katılmasını istediklerini’ söylemiş, filmlerin de ‘pasif’ izleyiciler için tasarlanmadığını belirtmişti. Kardeşler böyle düşünen kişilerin ‘hikayeyi miras edinmesinin çok mantıklı olduğunu’ ifade etmişti.
Matrix 4 neden çekildi?
Keanu Reeves, dördüncü bir film için The Matrix’e geri dönmesinin tek sebebinin, film yapımcısı Lana Wachowski’nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını söyledi. Reeves; “Lana Wachowski benimle frekans yakalayan harika bir hikaye ve güzel bir senaryo yazdı. Bunu yapmanın tek nedeni bu.
Filmde bir gönderme yapan 56 yaşındaki oyuncu, “The Matrix’i geri çevirdim. Kırmızı hapı seçtim” ifadelerini kullandı. Neo’nun seçtiği kırmızı hap, steril Matrix aleminden ayrılıp gerçek dünyayla yüzleşmesini sağlıyordu.
Neo, Mesih’in kendisidir. Thomas Anderson: Neo’nun Matrix içindeki ismi tamamen Hıristiyan kalıplarından oluşur. İsa’nın havarisi ‘Kuşkucu Thomas’ı temsil eder. Zaten ilk bölümde korsan yazılımı verdiği genç de ona ‘Sen benim kişisel Hazreti İsa’msın’ der.
Matrix gerçek nedir?
Gerçek nedir? Gerçeği nasıl tanımlarsın? Eğer hissedebildiğin şeylerden bahsediyorsan, koklayabildiğin, tadabildiğin ve görebildiğin, o zaman gerçek, basitçe beynine iletilen elektronik sinyallerdir. – Morpheus (The Matrix)
Ajan Smith insan mı?
The Matrix sisteminde uçabilen tek karakter Neo ve Ajan Smith. Ajan Smith, gerçek dünyada bir insanı enfekte eden tek bilgisayar yapısıdır. Bir bilgisayar programı olarak, beyin haritasına girebiliyor.

Trinity öldü mü?​

Matrix 3. filmde Trinity, Neo’yu Makine Şehri’ne taşırken ölmüştü. Matrix Revolutions, Trinity’nin bir dizi metal çubuğa saplandığını görmüştük, Neo’nun gözleri filmin ortasında yanmıştı. En son Ajan Smith’e karşı son savaşından sonra cansız bir şekilde götürüldüğünü izlemiştik.

There is no spoon ne demek?​

There is no spoon. Hiç kaşık yok.

Geri