Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kuru maya
2 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağından bir parmak eksik su
İçi için;
Size kalmış her şey olur
Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru güzelce yoğurun ele yapışmayan hamur olsun ancak çok sert bir hamurda olmasın.
15 dk dinlensin 14 bezeye bölün, hamuru tek tek un serpip açın bir tarafa iç harcını koyup boş kalan tarafla kapatın hamuru.
Isınan tavaya gözlemeyi koyun altlı üstünlü pişirin, piştikten sonra sıcakken tereyağı da sürebilirsiniz üstüne, afiyetler olsun
Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kuru maya
2 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağından bir parmak eksik su
İçi için;
Size kalmış her şey olur
Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru güzelce yoğurun ele yapışmayan hamur olsun ancak çok sert bir hamurda olmasın.
15 dk dinlensin 14 bezeye bölün, hamuru tek tek un serpip açın bir tarafa iç harcını koyup boş kalan tarafla kapatın hamuru.
Isınan tavaya gözlemeyi koyun altlı üstünlü pişirin, piştikten sonra sıcakken tereyağı da sürebilirsiniz üstüne, afiyetler olsun
Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı