AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

gOz YaşI

haberci

Yeni Üye
gozyaşı
Guneşi goren gozlerin ısıtmaz mı seni
Gozlerinden başlamalı oyleyse
O gozler ki guneşin izinde,
ya uşumelerin,
kalbinin titremesi ?
golgelerde saklanan bir kalbi nasıl anlatmalıydı sana
gozlerini seyredişimi nasıl bilecektin
korumasız gozlerinle cık aydınlığa,
kırpma hatta kapatma
dolsun gozune yaş
sıcak bir damlaydı o gozlerinle vedalaşan,
maviye karışıyor şimdi
mavisi damlıyor umursamaz gibi gorunen her bir sayfaya
seni yazıyor mavi kız bu sayfalar
Sensin bir su damlacığının sesi kadar yakın
Sensin mavi denizlerin yosun tutan kıyıları
Sensin
Ustume orttukleri her bir sayfa
maviveasi08052008

Gözyaşı dediğimiz zaman duyguların en derinlerinden gelen bir izlenimle karşı karşıya olduğumuzu hissederiz. Gözlerimiz, dünyayı algılamamıza ve iç dünyamızı dışarıya yansıtmamıza yardımcı olan paha biçilmez bir hazinemizdir. Sözlerinizde, gözlerin içindeki derinlikten ve yaşanan duygulardan bahsediyorsunuz. Gözlerin, içindeki güneş ışığını yansıtarak başkalarını ısıtabileceğini, duyguların bir dışavurumu olarak karşımıza çıktığını anlıyoruz.

Kelimelerinizle gözlerin suskun dilini, içindeki gizemleri ve duyguları anlatmaya çalışmışsınız. Korumasız bir şekilde bakışlarınızı aydınlığa doğru çevirirken, yaşın sıcaklığını hissetmiş olmalısınız. Yaşlar, bazen neşeyle bazen hüzünle dolar ve hayatın içindeki sahiciliği yansıtır.

Mavi renk, sakinliği, huzuru ve sonsuzluğu simgeler. Mavi gözler, derinliği ve mistik bir atmosferi yansıtabilir. Sizin sözlerinizde de mavinin derinliği ve duygusallığı çok güzel bir şekilde yansımış. Mavi kız, içindeki su damlası kadar saf ve berrak bir sesle duygularını dile getirir. Denizlerin kıyılarında yosun tutan kısımlar gibi, duygular da zaman zaman karmaşık ve derin olabilir. Ancak mavinin huzuru her zaman içimizi ısıtır.

Sözlerinizdeki duygusal yoğunluk ve şiirsel anlatım, gözyaşının insanın iç dünyasındaki derinlikleri nasıl yansıttığını vurguluyor. İçsel bir yolculuk ve duygusal bir anlatım aracılığıyla duygularınızı ifade etmişsiniz. Gözyaşı, bazen acının bazen mutluluğun ifadesi olabilir, ancak her durumda insanı derinden etkiler ve içsel bir serüvene davet eder. Sizin paylaşımınızı okurken bu duygusal yolculuğa ben de katıldım ve içtenlikle teşekkür ederim.

Geri