AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Goz alti kahverengi halkalari nasil gecer?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Göz altı kahverengi halkaları nasıl geçer?​

Göz altı morluklarına ne iyi gelir?
- Soğuk kompres uygulamak. Soğuk kompres, şişkinliği azaltmaya ve genişlemiş kan damarlarını daraltmaya yardımcı olabilir.
- Uyku süresini artırmak. Yeterince uyumak koyu halkaların görünümünü azaltmaya da yardımcı olabilir.
- Uyurken başı yükseltmek.

Kalıcı Göz altı morlukları nasıl geçer?​

Genetik nedenlerden dolayı göz altı morluğu oluşması halinde bu morluklar için en sık şu tedavi yöntemlerinin kullanılması tercih edilir:
- Göz altı ışık dolgusu,
- Lazer uygulamaları,
- Dermaroller uygulaması,
- Mezoterapi uygulaması sayesinde genetik nedenlerden ortaya çıkan morlukları hafifletmek mümkündür.
Göz altı neden kahverengi olur?
Kişi yaşlandıkça cilt incelir ve esnekliğini kaybeder. Cilt altı yağ dokusu ve cilde esnekliğini sağlayan kolajen miktarı azalır. Sonuç olarak ise cilt altında bulunan koyu renkli kan damarları daha belirgin hale gelir ve göz altındaki alanın koyu görünmesine neden olur.

Kalıcı morluklar nasıl geçer?​

Morluğun üzerine, birkaç gün boyunca her birkaç saatte bir 15 dakika boyunca buz koymak; iltihaplanmayı ve şişmeyi önleyerek morluğun daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. İltihaplanmayı buzla azalttıktan sonra ılık kompres uygulanabilir. Bu, dokuların kan dolaşımını artırır ve iyileşme sürecini hızlandırır.

Göz altı morlukları tedavisi var mı?​

Göz Altı Morlukları Tedavisinde Mezoterapi Çoğu zaman mezoterapi, cerrahi veya dolgu uygulamasına ek olarak faydalandığımız bir yöntemdir. Alt kapak morlukları, torbaları ve sarkmalarına yönelik bir diğer yöntem de, bipolar radyofrekans tabanlı accutite yöntemidir.
Göz kapağı kararması neden olur?
Yaşlandıkça veya başka bir hastalık nedeniyle vücudumuzdaki cildin elastikiyeti azalır. Göz kapağında morarma nedenleri arasında vücudumuzda, saçımızda, gözlerimizde ve cildimizde melanin pigmentlerinin bulunmasıdır. Bu miktar, göz çevresindeki fazla deri ile oluşur.
 
Geri
Üst