- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Goya neyin kısaltması?
“Gez, Oturma, Yeter, Artık” prensibi hayata geçirilirken kısaltması olan GOYA da adeta bir ürün markası kadar popüler hale gelmiş.Pladis Türkiye nedir?
Türkiye’yi pladis’in çikolata üssü olarak görüyoruz. Buradaki fabrikalarımız pladis’in en yeni ve en son teknolojiye sahip tesislerinden. 2021 yılına kadar Türkiye’deki fabrikalara 5 milyar lira daha yatırım yapacağız. Türkiye’deki fabrikalarda üretilen Godiva tablet çikolatalar tüm dünyaya gönderilecek.Pladis şirketi kimin?
2014 yılı Kasım ayında United Biscuits’i satın alarak tamamiyle global bir oyuncu olan Yıldız Holding, esas işi olan bisküvi, çikolata, şekerleme işlerini, pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.
Pladis anlamı nedir?
Ülker, “Pladis’in anlamı nereden geliyor derseniz, aslında bu ismin özel bir manası yok. Ülker manasına gelen, Latince 7 yıldızdan oluşan Pleiades takım yıldızının isminden ilham aldık. Yani nasipse Ülker’i globale tercüme ediyoruz” dedi.
Pladis kim?
Yıldız Holding, Ülker Bisküvi’de sermayenin yüzde 30’una denk gelen 102.6 milyon adet hisseyi 2 milyar lira karşılığında kendi gıda firması pladis Foods Limited’e sattı. pladis, Yıldız Holding’in yüzde 100 iştiraki.Pladis ne zaman kuruldu?
Ocak 2016pladis / KuruluşPenta kime ait?
yıldız holding penta teknolojiyi kime sattı Haberi Gözde Girişim teknolojik ürün dağıtım şirketi Penta Teknoloji’nin yüzde 54.3’ünü 27.9 milyon liraya Yıldız Holding’den aldı.
Pladis Global hangi ülkenin?
Kasım 2014’te United Biscuits’i satın alarak global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini Pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi. İngiltere merkezli şirket faaliyetlerine başladı.
Pladis 2016 yılında Ülker, Godiva, United Biscuits ve Demet’s şirketlerini bir araya getiren İngiltere’de kurulan şirkettir.
– 72 yılda bisküvi, çikolata, şekerlemenin yanında perakendeden ambalaja, gayrimenkulden kişisel bakıma, çeşitli sanayi dallarında geliştik. 14 ülkede 77 fabrikada üretiyor, 300 markamızı binlerce satış noktasına ulaştırıyoruz.
Penta ne Uretiyor?
Modern üretim tesislerimiz ile otomotiv, beyaz eşya, telekomünikasyon ve endüstriyel elektronik sektörlerine elektronik üretim hizmeti veriyoruz.