AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gov uzantisi hangi kurumlara aittir?

Editör

Yeni Üye

Gov uzantısı hangi kurumlara aittir?​

.gov.tr: Devlet kurumları için ayrılmıştır.

Edu ve gov uzantılı siteler neden tercih edilir?​

Edu ve gov uzantılı siteler neden tercih edilir?
Cevap: “edu” uzantılı siteler eğitim siteleri, “gov” uzantılı siteler devlete ait siteleridir. Bu siteler güvenilir kaynaklardır. Bu nedenle önerilmektedir.

Gov uzantısı ne anlama gelir?​

Gov uzantısı ne anlama gelir?
Gov Government kelimesinin kısaltması olarak kullanılmaktadır ve kelimenin Türkçe anlamı da Devlet olarak kullanılır. Gov uzantısını yalnızca Devlete bağlı kurumların kullanabilme izni bulunmaktadır.

Gov uzantılı siteler nelerdir?​

Gov Uzantılı Siteler Nelerdir? Gov uzantılı siteler devlet ya da kurumlarına ait olan sitelerdir ve bu nedenle kişiler gov uzantısı gördüklerinde bu sitelerin devlete ait bir site olduğunu anlarlar. Bakanlık web sitelerinde, valilik web sitelerinde ya da resmi kurumların internet adreslerinin sonunda gov uzantısı olur.

Bilimsel araştırmalarda Edu ve gov uzantılı sitelerin güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?​

Bilimsel araştırmalarda Edu ve gov uzantılı sitelerin güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
d) Bilimsel araştırmalarda “edu ve gov” uzantılı sitelerin güvenirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevap: “edu” uzantılı siteler eğitim kurumlarına, “gov” uzantılı siteler devlet kurumlarına aittir. Bu sitelerde bulunan bilgiler doğrudur.

Edu hangi sitedir?​

Edu hangi sitedir?
Edu uzantılı siteler eğitim siteleri olarak ifade edilebilmektedir. Edu uzantısı education kelimesinden gelmektedir. Bu kelimenin ise eğitim anlamına geldiği bilinmektedir. Edu uzantısının yanına ise bulunduğu ülkenin kod adı getirilmektedir.

Uzantılı siteler hangi kurumlara aittir ve neden güvenilirdir?​

c) “gov ve edu” uzantılı siteler hangi kurumlara aittir ve neden güvenilirdir? Cevap: “gov” uzantılı siteler devlete ait sitelerdir. “edu” uzantılı siteler eğitim kuruluşlarına iat sitelerdir.

Gov tr neyi temsil eder?​

Gov tr neyi temsil eder?
Amerika Birleşik Devletleri merkezli bazı web site isimlerinin sonunda yer alan “.gov” uzantısı, o sitenin Federal Hükümet’e bağlı bir kurumun olduğunu gösterir.

Gov ve edu uzantılı siteler nedir?​

Gov ve edu uzantılı siteler nedir?

Net uzantısı ne için kullanılır?​

Alan adı uzantıları arasında yer alan, . net domain uzantısı sadece internet servis sağlayıcıları tarafından kullanılmaktadır. Bir başka deyişle, . net, internet ile ilgili işlem yapan kişi veya kurumlar için yaratılmıştır.

k12 eğitim modeli nedir?​

k12 eğitim modeli nedir?
K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 33 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır.

Gov uzantısı hangi kurumlara aittir?
Gov uzantısı devlet kurumları için ayrılmıştır. Bu uzantıya sahip olan siteler, genellikle devlete ait olan resmi web siteleridir.

Edu ve gov uzantılı siteler neden tercih edilir?
Edu ve gov uzantılı siteler genellikle güvenilir kaynaklar olarak kabul edilir. "edu" uzantılı siteler eğitim kurumlarına ait iken, "gov" uzantılı siteler devlet kurumlarına aittir. Bu sitelerdeki bilgilerin doğru ve güvenilir olduğu düşünülür.

Gov uzantısı ne anlama gelir?
Gov, Government kelimesinin kısaltması olarak kullanılmaktadır ve Türkçe'de "Devlet" anlamına gelir. Gov uzantısı sadece devlete bağlı kurumların kullanabileceği bir uzantıdır.

Gov uzantılı siteler nelerdir?
Gov uzantılı siteler, devlete veya devlet kurumlarına ait olan sitelerdir. Yani bakanlık web siteleri, valilik web siteleri veya resmi kurumların web sitelerinin sonunda gov uzantısı bulunabilir.

Bilimsel araştırmalarda Edu ve gov uzantılı sitelerin güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Edu ve gov uzantılı siteler genellikle bilimsel araştırmalarda güvenilir kaynaklar olarak kabul edilir. "edu" uzantılı siteler eğitim kurumlarına ait iken, "gov" uzantılı siteler devlete aittir ve bu sitelerde yer alan bilgiler genellikle doğru ve güvenilirdir.

Edu hangi sitedir?
Edu uzantısı eğitim sitelerini ifade eder. Genellikle bu uzantıya sahip siteler eğitim kurumlarına aittir.

Uzantılı siteler hangi kurumlara aittir ve neden güvenilirdir?
"gov" uzantılı siteler devlete ait siteler iken, "edu" uzantılı siteler eğitim kuruluşlarına aittir. Bu siteler genellikle güvenilir kabul edilir çünkü devlete veya eğitim kurumlarına aittir ve dolayısıyla içerdikleri bilgilerin güvenilirliği ön planda tutulmaktadır.

Gov tr neyi temsil eder?
"gov.tr" uzantısı Türkiye'de devlet kurumlarına ait web sitelerini temsil eder. Bu uzantıya sahip siteler genellikle Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı kurumlar tarafından kullanılmaktadır.

Geri