- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Google Yasal Uyarı nedir?
Uygunsuz içerik konusunu çok ciddiye alıyoruz. Bir Google ürününde yasaları veya haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz bir içerik görürseniz bunu bize bildirin. Malzemeyi inceleyip engelleme, sınırlandırma veya erişimi kaldırma gibi kararları değerlendiririz.Google nasıl şikayet edebilirim?
Yasal konular dışında Google’ın Hizmet Şartları’nı veya İçerik Politikaları’nı ilgilendiren sorunlarınız varsa lütfen http://support.google.com sayfasını ziyaret edin. İçeriğin görüntülendiği her Google hizmeti için ayrı bir bildirim göndermenizi rica ederiz.Google yetkililerine nasıl ulaşabilirim?
Google Yönetici konsolu hesabınızda oturum açın. Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak oturum açın. Yönetici Konsolu’nun sağ üst tarafındaki simgesini tıklayın. Yardım penceresinde, Destek ekibiyle iletişime geç’i tıklayın.
Google Chrome gizlilik ayarları nasıl yapılır?
Gizlilik ayarlarınızı seçme
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar’ı tıklayın.
- Gizlilik ve güvenlik’i tıklayın.
- Kapatılacak ayarları seçin. Chrome’un bir siteyle ilgili içeriği ve izinleri nasıl işleyeceğini kontrol etmek için Site ayarları’nı tıklayın.
Şikayet var sitesi yasal mı?
Bu kanuna aykırı bir düzenlemedir ve hukuken sonuç doğurmaz. Ek olarak şikayet siteleri şirketlerin marka ismi ve logolarını izinsiz kullanmaktadır. Bu nedenle marka hakkının ihlali sebebiyle ayrıca bir dava açılıp markanın kullanılmasını önleme ve tazminat da talep edebilir.Google Destek pin nasıl alınır?
Google Workspace Telefon Desteği PIN’inizi bulma- Google Yönetici konsolu hesabınızda oturum açın.
- Sağ üstte, Yardım’ı
- Yardım penceresinin en altındaki Destek ekibiyle iletişime geç’i tıklayın.
- Yardım panelinin en altında sorununuzu açıklamak için metin girin ve Gönder’i.
Gizlilik nasıl açılır?
Gizlilik ayarlarınızı seçme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Adres çubuğunun sağında Diğer. Ayarlar’a dokunun.
- Gizlilik ve güvenlik’e dokunun.
- Güncellemek istediğiniz özelliğe dokunun:
Güvenli tarama nasıl kapatılır?
Güvenli Arama’yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Uygunsuz sonuçları gizle’ye dokunun.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın.