AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Verify my business nedir?

Editör

Yeni Üye

Google Verify my business nedir?​

Google My Business işletmenizi Google Haritalar servisine ekleyebileceğiniz ve arama sorgularında çıkartmanıza yarayan bir Google servisidir. İşletmenizi Haritalara ekleyerek işletmenizin bilinirliğini ve bulunabilirliğini arttırabilirsiniz.

Google isletme profili nedir?​

Google İşletme Profiliniz, Haritalar ve Arama’da birkaç şekilde gösterilen yerel sonuçlardaki yerinizi korumanıza yardımcı olur. Bu sonuçlar, belirli coğrafi bölgeler için uyarlanıp kullanıcıların yakınlarındaki işletmeleri bulmasına yardımcı olur.

Benim işletmem ne işe yarar?​

Benim işletmem ne işe yarar?
Google Benim İşletmem Nedir, Ne İşe Yarar? Google My Business, Türkçe’ye “Benim İşletmem” olarak çevrilir. Google’ın işletme sahiplerine sunduğu bir özellik olan bu kayıt sistemi, genel olarak firmanızın ve e-ticaret sitenizin görünürlüğünü artırıyor diyebiliriz.

Benim işletmem nasıl kurulur?​

Benim işletmem nasıl kurulur?
İşletme grubu oluşturma
- Google Benim İşletmem’de oturum açın.
- Tek bir konumunuz varsa, menüden Konumları yönet’i tıklayın. (İki veya daha fazla konumunuz varsa sonraki adıma geçin.)
- Sayfanın sağ üst köşesindeki İşletme grubu oluştur düğmesini tıklayın.
- Bir işletme grubu/işletme hesabı adı girin ve Bitti’yi tıklayın.

Google işletme doğrulama kodu nedir?​

Bu adım, profilinizin bütünlüğünün korunmasını sağlar. Aldığınız her doğrulama kodu, işletmenize ve doğrulanmasını istediğiniz konuma özeldir. İşletme adresinizi güncellerseniz yalnızca mevcut adresiniz için istediğiniz kod geçerli olur. Doğrulama kodlarının geçerliliği 30 gün sonra sona erer.

Google benim işletmem uygulaması ücretli mi?​

Google’da İşletme Profili ücretsiz mi? Evet, Google’da İşletme profilinizi oluşturmak ücretsizdir. Profilinizi hiçbir maliyete katlanmadan oluşturun. Bunu yaptığınızda, daha fazla müşteriye erişmek için işletmenizi Google Arama ve Haritalar’dan yönetebilirsiniz.

Google işletme kaydı nasıl yapılır?​

Google işletme kaydı nasıl yapılır?
Google Haritalar üzerinden işletmeniz için hak talebinde bulunma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Haritalar uygulamasını açın.
- Arama çubuğuna işletme adını girin ve doğru adı seçin.
- İşletme Profili’nde, Bu işletme için hak talebinde bulun.
- Doğrulama seçeneği belirleyin ve ekrandaki adımları izleyin.

Google doğrulama kodu nereden gelir?​

Google doğrulama kodu nereden gelir?
Hesabınızı doğrulamak için e-postanızda oturum açın Hesabınızı oluştururken Google’dan bir e-posta alırsınız. E-postayı açın ve doğrulama kodunu bulun. Hesabınızı oluşturmayı bitirmek için istendiğinde doğrulama kodunu girin.

Google işletme doğrulama kodu nasıl alınır?​

Önemli: Doğrulama kodunuzu almak için işletme telefon numaranıza gelen aramayı doğrudan yanıtlayabileceğinizden veya mesajları alabileceğinizden emin olun….Önemli: E-posta adresini doğrulama ekranında kullanabildiğinizden emin olun.
- İşletme Profilinize gidin.
- Doğrulama yapın.
- E-postayı alın ve ilgili adımları uygulayın.

Google My Business doğrulama kodu nasıl girilir?​

Posta kartınızı aldıktan sonra:
- Android telefon veya tabletinizden Google Benim İşletmem uygulamasını açın.
- Doğrulamak istediğiniz işletmeyi seçin.
- Posta kartınızdaki 5 haneli doğrulama kodunu girin.
- Kodu gönderin.

Google My Business, işletmenizi Google Haritalar servisine ekleyerek online varlığınızı güçlendirmenizi sağlayan bir hizmettir. Bu sayede potansiyel müşterilerinizin sizi daha kolay bulmasını ve hakkınızda daha fazla bilgi edinmelerini sağlayabilirsiniz. İşletmenizin Google'da daha görünür olmasını sağlayarak yerel pazarda rekabet avantajı elde edebilirsiniz.

Google İşletme Profili ise, işletmenizin Google Haritalar ve Google Arama sonuçlarında daha belirgin ve çekici bir şekilde yer almasını sağlayan bir araçtır. Böylelikle potansiyel müşterilerinizin size daha kolay ulaşmasını ve işletmenizin online görünürlüğünü artırmanızı sağlar.

Google My Business sayesinde işletmenizin ve e-ticaret sitenizin görünürlüğünü artırabilir, potansiyel müşterilere ulaşabilir ve hedef kitlenize daha etkili bir şekilde erişebilirsiniz. İşletmenizin bilgilerini doğru ve güncel bir şekilde yöneterek online varlığınızı güçlendirebilirsiniz.

Google İşletme Profili oluşturmak ve doğrulamak ücretsizdir. Bu sayede işletmeniz için daha fazla müşteriye erişebilir, Google Arama ve Haritalar üzerinden işinizi yönetebilirsiniz. İşletmenizin online varlığını güçlendirmek ve yerel pazarda rekabet avantajı elde etmek için Google My Business'i kullanabilirsiniz.

İşletmenizin Google'da bulunabilirliğini artırmak ve yerel müşterilere ulaşmak için Google İşletme Profilini oluşturmak ve düzenlemek önemlidir. Bu sayede potansiyel müşterilerinizin sizi daha kolay bulmasını sağlayabilir ve işletmenizin online varlığını güçlendirebilirsiniz.

Doğrulama kodu almak ve girme işlemi de işletmenizin Google My Business hesabını doğrulamak için önemlidir. Bu adımları doğru şekilde takip ederek işletmenizin doğruluğunu kanıtlayabilir ve Google'da daha güvenilir bir şekilde yer alabilirsiniz.

Geri