AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Google sertifikasi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google sertifikası nasıl alınır?​

Google Adwords Sertifikası Nasıl ve Nereden Alınır?
- Google Partners hesabı açmak.
- Google AdWords Temel Düzey Sınavını ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.
- Beş farklı AdWords sınavından birini ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.

Google Dijital Atölye ücretsiz mi?​

Google Dijital Atölye Ücretsiz ve sertifikalı dijital pazarlama kurslarıyla yeni dijital beceriler edinin.

Google Dijital atölye kursları nelerdir?​

Google Dijital atölye kursları nelerdir?
Google Dijital Atölye’de alabileceğiniz eğitimler arasında Dijital Pazarlamanın Temelleri, Çevrimiçi Reklamcılık, Mobil Cihazlar Üzerinden Müşteri İletişimi, Çevrimiçi Kampanyalar, Çevrimiçi İşletme Güvenliği, Kurumsal Tasarımlar gibi kurslar bulunuyor.

Google Ads sertifikası ne işe yarar?​

Google Ads sertifikası ne işe yarar?
Google Ads sertifikanız, sertifikalı bir dijital reklamcılık uzmanı olduğunuzu gösterir. Mevcut ve potansiyel müşterilerinize bu sertifikayla ilgili şunları söyleyebilirsiniz: Google Ads sertifikanız, sertifikalı bir dijital reklamcılık uzmanı olduğunuzu gösterir.

Google Dijital Atölye yaş sınırı var mı?​

Google dijital atölye; her yaştan bireyin dijital dünyaya adım atarak aldığı eğitimi kariyerinde kullanabilmesi için Google Türkiye’nin oluşturduğu projedir.

Dijital Pazarlamanın temelleri sertifikası nasıl alınır?​

Dijital Pazarlamanın Temelleri eğitimi nasıl alınır?
- Adım #1: Buradan Google Dijital Atölye sitesine gidin,
- Adım #2: Üstteki menüden Online kurslar seçeneğine tıklayın,
- Adım #3: Listelenen 25 kursun ilk sırasındaki Dijital Pazarlamanın Temelleri eğitimine tıklayın,

Google Reklamcılık sertifikası ne işe yarar?​

Google Reklamcılık sertifikası ne işe yarar?
Kullanıcıların sertifikalı olması, belirli pazarlama hedeflerine ulaşan etkili Görüntülü Reklam Ağı stratejileri ve kampanyaları geliştirebildiklerini gösterir. YouTube ve Google Video reklamcılık çözümlerinden sonuç elde etme konusundaki yeteneğinizi gösterin.

Google Dijital atölye sertifika veriyor mu?​

Google Dijital atölye sertifika veriyor mu?
Google dijital atölye projesine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB destek verir. Google dijital atölyeye Google hesabı ile giriş yapıp eğitime katılarak sertifika alınabilir.

Google Dijital atölye sertifika gönderiyor mu?​

Google Analytics sertifikası ne işe yarar?​

Google Analytics Academy sertifikaları Bir dijital pazarlamacının en temel gereksinimi analitik uzmanı olmasıdır. Google Analytics ise analitik araçlarının en yaygın olanı. Google, Analytics öğrenimi sağlamak ve kullanımını yaygınlaştırmak adına Google Analytics Academy üzerinden eğitim ve sertifikalar veriyor.

Google Ads video reklamcılık sertifikası nedir?​

Google Ads video reklamcılık sertifikası nedir?
Google Ads (AdWords) Video Reklamcılık sınavı, YouTube ve web üzerinde video reklamcılığı kampanyaları oluşturmaya, yönetmeye ve optimize etmeye yönelik en iyi uygulamalar da dahil, temel ve ileri düzey reklamcılık kavramlarını içerir.

Google sertifikası almak için öncelikle Google Partners hesabı açmanız gerekmektedir. Ardından Google AdWords Temel Düzey Sınavını ya da daha yüksek bir puanla bitirmeniz ve beş farklı AdWords sınavından birini ya da daha yüksek bir puanla bitirmeniz gerekmektedir. Bu adımları takip ederek Google AdWords Sertifikası elde edebilirsiniz.

Google Dijital Atölye'nin ücretsiz olduğunu ve sertifikalı dijital pazarlama kurslarıyla yeni dijital beceriler edinebileceğinizi belirtmek isterim. Çeşitli konularda eğitim alabileceğiniz Google Dijital Atölye'de, Dijital Pazarlamanın Temelleri, Çevrimiçi Reklamcılık, Mobil Cihazlar Üzerinden Müşteri İletişimi gibi kurslar mevcuttur.

Google Ads sertifikasının size sertifikalı bir dijital reklamcılık uzmanı olduğunuzu gösterdiğini unutmamalısınız. Bu sertifika sayesinde mevcut ve potansiyel müşterilere dijital reklamcılık alanında uzmanlığınızı kanıtlama imkanı sunar.

Google Dijital Atölye'de bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Google Türkiye tarafından oluşturulan bu projede her yaştan birey dijital dünyaya adım atarak eğitim alabilir ve kariyerinde bu becerileri kullanabilir.

Dijital Pazarlamanın Temelleri eğitimini almak için Google Dijital Atölye sitesine giderek Online Kurslar bölümünden ilgili eğitime tıklayabilirsiniz. Adımları takip ederek bu eğitimi tamamlayabilir ve sertifikayı elde edebilirsiniz.

Google Reklamcılık sertifikasına sahip olmanın, özellikle Görüntülü Reklam Ağı stratejileri geliştirme ve YouTube ile Google Video reklamcılığı konusundaki yeteneklerinizi gösterme açısından önemli olduğunu belirtmekte fayda var.

Google Dijital Atölye'ye girerek Google hesabınızla eğitime katılarak sertifika alabileceğinizi unutmamalısınız. Bu proje Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB tarafından desteklenmektedir.

Google Analytics sertifikasının ise bir dijital pazarlamacının temel gereksinimi olan analitik uzmanlığını kanıtlamak için önemli olduğunu belirtmek isterim. Google Analytics Academy üzerinden alacağınız eğitim ve sertifika ile analitik araçları daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

Son olarak, Google Ads Video Reklamcılık sertifikasının YouTube ve web üzerinde video reklamcılığı kampanyaları oluşturma, yönetme ve optimize etme konularında size temel ve ileri düzey bilgiler sağladığını söyleyebilirim. Bu sertifika, video reklamcılığı konusundaki yeteneklerinizi belgelemenize yardımcı olacaktır.

Geri