Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Google sayfasi nasil engellenir?

Editör

Yeni Üye

Google sayfası nasıl engellenir?​

Düzenleme yapmak için şu yolu izleyin: Ayarlar -> Google Chrome’da Filtreler -> Siteleri yönet -> Engellenenler. İstisna ekle simgesine dokunun. Engellemek istediğiniz web sitesini veya alan adını yazın. Kaydedin ve sitenin engellenip engellenmediğini görün.

Bir siteye girmek nasıl engellenir?​

Grup İlkesi’ni Kullanma
- İlkeler Yönetim Şablonları Google. Google Chrome’a gidin.
- URL listesine erişimi engelle’yi etkinleştirin.
- Engellemek istediğiniz URL’leri ekleyin.
- URL listesine erişim izni verir’i etkinleştirin.
- Kullanıcıların erişmesini istediğiniz URL’leri ekleyin.
- Güncellemeyi kullanıcılarınıza dağıtın.

Engellenen sayfayı nasıl açabilirim?​

Engellenen sayfayı nasıl açabilirim?
Varsayılan pop-up ve yönlendirme ayarlarınızı değiştirme
- Bilgisayarınızda Chrome’u. açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar’ı tıklayın.
- Gizlilik ve güvenlik. Site Ayarları’nı tıklayın.
- Pop-up’lar ve yönlendirmeler’i tıklayın.
- Varsayılan ayarınız olmasını istediğiniz seçeneği belirleyin.

Internette cinsel içerikli siteler nasıl engellenir?​

Internette cinsel içerikli siteler nasıl engellenir?
Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın….
- Android telefon veya tabletinizde Güvenli Arama ayarları bölümüne gidin.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın.
- Sağ üstte Geri’ye.

Zararlı sitelere girişi nasıl engellerim?​

Şüpheli ve yasaklanan web sitelerini engelleme
- Windows’tan F-Secure Internet Security’yi açın Başlat Menü.
- Ana sayfada Güvenli Gezinme ve Bankacılık’ı seçin.
- Güvenli Gezinme ve Bankacılık görünümünde Ayarlar’ı seçin.
- Düzenleme ayarları’nı seçin.
- Gezinme Koruması’nın etkin olduğundan emin olun.

Internetden belli içerikli sitelere engel nasıl konulur?​

Windows üzerinden site engelleme:
- Adım #1: Yönetici olarak bilgisayarınızı açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızdaki C:\
- Adım #3: Buradaki hosts dosyasını Not Defteri uygulaması ile birlikte açın.
- Adım #4: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadi.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.

Google Play’den uygulama indirme nasıl engellenir?​

Google Play’den uygulama indirme nasıl engellenir?
Android cihaz (Android 5.1 veya daha sonraki bir sürümünü çalıştıran)…Family Link uygulaması
- Family Link uygulamasını açın.
- Çocuğunuzu seçin.
- “Uygulama etkinliği” kartında Diğer’e dokunun.
- İzin vermek veya engellemek istediğiniz uygulamanın adına dokunun.
- “Uygulamaya izin ver”i etkinleştirin veya devre dışı bırakın.

Uygulama gizleme nasıl olur?​

Uygulama gizleme nasıl olur?
Sağ üst kısımda yer alan “Üç nokta (seçenekler)” simgesine dokunun.
- Adım 3: Burada yer alan “Ayarlar” yazısına dokunun. Burada uygulama görüntüleme ayarlarınıza da erişebilirsiniz.
- Adım 4: Karşınıza çıkan menüde yer alan “Uygulamaları gizle” yazısına dokunun.
- Adım 5: Gizlemek istediğiniz uygulamaları seçerek onaylayın.

Google sayfasını engellemek için Chrome'da filtreleri kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmından "Google Chrome’da Filtreler -> Siteleri yönet -> Engellenenler" adımlarını takip ederek istediğiniz web sitesini engelleyebilirsiniz.

Bir web sitesine girişi engellemek için ayrıca Grup İlkesi'ni kullanabilirsiniz. Öncelikle Google Chrome'a giderek İlkeler Yönetim Şablonları bölümünden ilgili ayarları yapabilirsiniz. URL'leri ekleyerek erişimi engelleyebilir veya izin verebilirsiniz.

Engellenen bir sayfayı tekrar açmak isterseniz, Chrome tarayıcınızda pop-up ve yönlendirme ayarlarını değiştirebilirsiniz. Ayarlardan "Site Ayarları’nı" seçerek Pop-up’lar ve yönlendirmeler'i düzenleyebilirsiniz.

Cinsel içerikli siteleri engellemek için Android cihazınızda Google uygulamasını açarak Güvenli Arama ayarları bölümünden Uygunsuz sonuç filtresini ayarlayabilirsiniz.

Zararlı sitelere girişi engellemek için F-Secure Internet Security gibi programlar kullanabilirsiniz. Bu programlar genellikle içerdikleri güvenlik özellikleri ile şüpheli ve yasaklanan sitelere erişimi engeller.

Belli içerikli sitelere engel koymak için Windows üzerinde hosts dosyasını kullanabilirsiniz. Belirli bir siteyi engellemek için hosts dosyasına 127.0.0.1 www.siteadi.com gibi eklemeler yapabilirsiniz.

Google Play'den uygulama indirmeyi engellemek için Family Link gibi aile kontrol uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu tür uygulamalar sayesinde çocuklarınızın uygulama etkinliklerini kontrol edebilir ve buna göre izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.

Son olarak, uygulamaları gizlemek için Android cihazınızda yer alan seçenekleri kullanabilirsiniz. Uygulamaları "Ayarlar" kısmından gizleyebilir ve isteğiniz dışında erişilemez hale getirebilirsiniz.

Geri