AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Play uygulamasi nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

Google Play uygulaması nasıl yapılır?​

Uygulamanızı oluşturup ayarlama
- Play Console’u açın.
- Tüm uygulamalar > Uygulama oluştur’u seçin.
- Varsayılan dili seçin, uygulamanızın adını Google Play’de görünmesini istediğiniz şekilde ekleyin.
- Projenizin bir uygulama mı yoksa oyun mu olduğunu belirtin.
- Uygulamanızın ücretsiz mi yoksa ücretli mi olduğunu belirtin.

Play Console hesabı nedir?​

Play Console hesabı nedir?
Google play console hesabı mobil uygulamanızı veya mobil oyunlarınızı Play Store da yayınlamanızı sağlar. Bu sayede uygulamanız android cihazlarda ve play store da kullanıcılara açılarak yayınlanmaktadır.

Google Play incelemesi ne kadar sürüyor?​

Google Play incelemesi ne kadar sürüyor?
Uygulamanızın kullanıma sunulan ilk sürümü dahili test kanalındaysa gönderim yayınlanmadan önce incelenmelidir. İncelemeler, uygulamanızın tabi olduğu inceleme süresine bağlı olarak birkaç saat veya 7 gün kadar ya da istisnai durumlarda daha uzun sürebilir.

Google Play inceleme kaç gün sürer?​

İşletim sistemini kullanan kullanıcıları koruyabilmek için Google, artık uygulamaları en az 3 gün süreyle incelemeye alacak. Google’ın mobil işletim sistemi Android, dünya genelinde en çok kullanılan işletim sistemleri arasında yer alıyor.

Play Console kaç TL?​

Play Console kaç TL?
Uygulamanızı yayınlayacağınız android platform için google play console hesabı oluşturmalısınız. Google play console hesabınızı gmail adresinizle giriş yaparak oluşturabilirsiniz. Ancak giriş yaptığınızda onaylamanız gereken sözleşmeler bir de google tarafından console hesabınız için 25 DOLAR ücret alınmaktadır.

Google Play Console kaç TL?​

Google Play Console kaç TL?
Kayıt işlemi sırasında Google Play Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi’ni incelemeniz ve kabul etmeniz gerekecektir. Bir defaya mahsus olarak 25 ABD doları tutarında kayıt ücreti alınır. Bu ödemeyi aşağıdaki kredi veya banka kartlarıyla yapabilirsiniz: MasterCard.

Play Console inceleme kaç gün sürer?​

Google Play Console inceleme süresi genellikle uygulamanın karmaşıklığına ve gönderim öncesindeki kontrollerin tamamlanmasına bağlı olarak değişebilir. Google, genellikle incelemelerin birkaç saat veya 7 gün kadar sürebileceğini ifade etmektedir. Ancak, bazı istisnai durumlarda inceleme süreci daha uzun sürerek gereksinimleri sağlamak için ek dokümantasyon veya düzeltmeler istenebilir. Bu nedenle, uygulamanızı Play Console'a gönderdikten sonra inceleme sürecinin tamamlanabilmesi için yeterli zaman tanımak önemlidir.

Geri