AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Play Store sunucu hatasi nasil duzeltilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Play Store sunucu hatası nasıl düzeltilir?​

Adım: Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin Bu işlem, uygulamanın yeni bir başlangıç yapmasını sağlar ve sorunların düzelmesine yardımcı olabilir.
- Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
- Uygulamalar ve bildirimler Tüm uygulamaları göster’e dokunun.
- Aşağı gidin ve Google Play Store’a dokunun.

Google Play blokaj nedir?​

Satın alım yapmaya çalıştıysanız ve siparişiniz iptal edildiyse bu sipariş için ücret ödemezsiniz. Ancak Google Play Store kredi kartınıza satın alım değerinde geçici bir “blokaj” koyabilir. Endişelenmeyin, bu “blokajlar” kısa bir süre içinde otomatik olarak kaldırılır.
Bu hata, cihazınızın sağlayıcınızın posta sunucusuna bağlanamayacağı anlamına gelir. Hiçbir ağdan, kesintili veya dengesiz ağdan veya hatta genel olarak iyi bir internet bağlantısından herhangi bir şey olabilir, ancak özel sağlayıcınızın posta sunucusuna erişememe olabilir.
Sunucu bağlantısı kurulamadı ne demek?
Android telefonda Google Play Store’a girmek istendiğinde Sunucu ile Sağlam Bir Veri Bağlantısı Kurulamıyor hatası neden kaynaklanır? Bu hatanın sebebi yüksek ihtimalle Gmail hesabınızda 2 adımlı doğrulamanın aktif olmamasıdır. 2 adımlı doğrulama ile Gmail hesabınızı telefon onaylı hale getirirsiniz.
GPAY nasıl kullanılır?
Google Pay nedir?
- Satın alma işlemlerini telefonunuzla yapmak için “dokundur ve öde” özelliğini kullanın (Bu özelliğin kullanıma sunulduğu ülkeler ve cihazlar).
- Uygulamalarda ve web sitelerinde ürün satın alın (Bu özelliğin kullanıma sunulduğu ülkeler).
- Chrome’da formları otomatik olarak doldurun (Daha fazla bilgi).

Google Play geri ödeme nasıl yapılır?​

Geri ödeme isteği seçeneklerini keşfetme
- Bilgisayarınızda play.google.com/store/account sayfasına gidin.
- Sipariş Geçmişi’ni seçin.
- İade etmek istediğiniz siparişi bulun.
- Geri ödeme iste veya Sorun bildir’i seçip durumunuzu açıklayan seçeneği işaretleyin.
- Formu doldurun ve geri ödeme almak istediğinizi belirtin.

1 Aralık’tan itibaren Google Play hediye kartları satışa sunulacaktır?​

Aşağıdaki listeden ülkenizde Google Play hediye kartlarının kullanılıp kullanılamadığını öğrenebilirsiniz: 1 Aralık 2020’den itibaren Google Play hediye kartları satışa sunulmayacaktır. Yine de hem Play Bakiyenizi hem de 1 Aralık’tan önce satın aldığınız hediye kartlarını kullanabilirsiniz. Hediye kartları hakkında daha fazla bilgi edinin.
Adım: Google Play Store bölümünden önce “ Durdurmaya Zorla ” seçeneğine, sonra “ Verileri Temizle ” seçeneğine ve en son olarak “ Önbelleği sil ” seçeneğine tıklayın. Yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen Google Play Store hala çalışmıyorsa aşağıdaki adımları izleyin. 1. Adım: Yukarıdaki yönergeleri sırasıyla tekrar uygulayın.
Google Play Store çalışmıyor ise Ne Yapmalı?
” Google Play Store Çalışmıyor ise Ne Yapmalı? konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Google Play Store Çalışmıyor ise Ne Yapmalı? ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Google Play Store Çalışmıyor ise Ne Yapmalı? ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz.
Google Play Store APK dosyasını indirin.?
Yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen Google Play Store hala çalışmıyorsa aşağıdaki adımları izleyin. 1. Adım: Yukarıdaki yönergeleri sırasıyla tekrar uygulayın. 2. Adım: Buraya tıklayarak APK Mirror sitesinde yer alan Google Play Store bölüme girin. 3. Adım: Son sürüm Google Play Store APK dosyasını indirin.

Geri