AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Play Store Silindi Geri Nasıl Yüklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Google Play Store silindi geri nasıl yüklenir? Google Play Store uygulaması yanlışlıkla silindiğinde, Google Play Store silindi geri nasıl yüklenir? sorusu akıllara gelir. İlk adım olarak, Google Play Store uygulamasının ayarlar kısmına gidin. Ardından, Uygulama Yöneticisi seçeneğine dokunun ve Google Play Store uygulamasını bulun. Sonra, uygulamanın yanında yer alan Verileri Temizle ve Önbelleği Temizle seçeneklerine dokunun. Bu işlemleri tamamladıktan sonra, Google Play Store uygulamasını tekrar açın ve yükleme işlemini tamamlayın. Artık Google Play Store uygulamanız geri yüklendi!
İçindekiler

Nasıl Google Play Store Silindi Geri Nasıl Yüklenir?

Google Play Store, Android işletim sistemli cihazlarda uygulama indirme ve güncelleme işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılan bir platformdur. Ancak bazen kullanıcılar, yanlışlıkla Google Play Store’u silerler veya cihazlarına önceden yüklenmemişse tekrar yüklemeleri gerekebilir. İşte Google Play Store’u silindiğinde geri nasıl yükleyebileceğinizle ilgili bazı adımlar:

Adım 1: Ayarlar Menüsüne Girin

Android cihazınızın ana ekranından Ayarlar uygulamasını açın. Ayarlar uygulaması genellikle diğer uygulamalarla birlikte ana ekranınızda veya uygulama çekmecesinde bulunur. Ayarlar uygulamasını bulduktan sonra üzerine dokunun.

Adım 2: Uygulamalar veya Uygulama Yöneticisi Seçeneğini Bulun

Ayarlar menüsünde, cihazınıza bağlı olarak farklı adlandırmalara sahip olabilecek bir “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi” seçeneği bulunur. Bu seçeneği bulmak için Ayarlar menüsünde aşağı doğru kaydırın veya menüdeki farklı sekmeleri kontrol edin.

Adım 3: Google Play Store’u Bulun ve Açın

Uygulamalar veya Uygulama Yöneticisi menüsünde, tüm yüklü uygulamaların bir listesini göreceksiniz. Bu listede Google Play Store’u bulun ve üzerine dokunun. Google Play Store uygulaması genellikle “Play Store” veya “Google Play” olarak adlandırılır.

Adım 4: Verileri ve Önbelleği Temizleyin

Google Play Store uygulamasının ayrıntılarına girdikten sonra, “Verileri Temizle” ve “Önbelleği Temizle” gibi seçenekler göreceksiniz. Bu seçeneklere dokunun ve ardından onaylamak için “Tamam” veya “Devam” düğmesine dokunun.

Adım 5: Google Play Store’u Güncelle veya Yeniden Yükle

Verileri ve önbelleği temizledikten sonra, Google Play Store’u açmak için ana ekranınıza veya uygulama çekmecesine geri dönün. Google Play Store’u açtığınızda, uygulama otomatik olarak güncellenir veya güncelleme mevcut değilse yeniden yüklenir. Bu işlem birkaç dakika sürebilir, bu yüzden sabırlı olun.
Bu adımları takip ettiğinizde, Google Play Store’u silindiğinde geri yüklemek mümkün olacaktır. Google Play Store, Android cihazınızda uygulama indirmek ve güncellemek için önemli bir kaynaktır, bu yüzden silinmesi durumunda yeniden yüklemek önemlidir.

Google Play Store’u geri yüklemek için Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store’a gidin.
Google Play Store’u silmek için Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store’a gidin ve “Kaldır” seçeneğini tıklayın.
Google Play Store’u geri yüklemek için telefonunuzun internet bağlantısı aktif olmalıdır.
Google Play Store’u geri yüklemek için Play Store APK dosyasını indirin ve yükleyin.
Google Play Store’u geri yüklemek için telefonunuzun güncel bir işletim sistemi sürümüne sahip olmalısınız.

Google Play Store’u geri yüklemek için Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store’a gidin.
Google Play Store’u silmek için Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store’a gidin ve “Kaldır” seçeneğini tıklayın.
Google Play Store’u geri yüklemek için telefonunuzun internet bağlantısı aktif olmalıdır.
Google Play Store’u geri yüklemek için Play Store APK dosyasını indirin ve yükleyin.
Google Play Store’u geri yüklemek için telefonunuzun güncel bir işletim sistemi sürümüne sahip olmalısınız.

Geri