AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Google Play Store Guncellemesi Nasil Yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Play Store Güncellemesi Nasıl Yapılır?​

Play Store uygulamanızı en yeni sürüme güncelleyin. Adım 1: Google Play Store UYGULAMA BİLGİLERİ sayfasını açın ve sağ üst köşedeki menüyü tıklayın. Adım 2: Güncellemeleri kaldırmak için “Güncellemeleri kaldır” düğmesine tıklayın. Adım 3: Açılan pencerede “Tamam” butonuna tıklayın.

Boom Beach kaç yaş sınırı?​

Hizmet Koşullarımıza ve Gizlilik Politikamıza göre Boom Beach, sadece 13 yaşındaki veya daha büyük yaştaki kişiler tarafından ebeveynlerinin izni olmadan indirilebilir ve oynanabilir.
Boom Beach ücretli mi?
Boom Beach ücretsiz indirilebilir ve oynanabilir. Ancak, bazı oyun öğeleri, gerçek para ile de satın alınabilir.

Boom Beach hangi ülkenin?​

Boom Beach, Android ve iOS cihazlarda oynanabilen strateji temalı mobil oyundur. Supercell tarafından geliştirilmekte olan oyun; 11 Kasım 2013 tarihinde Kanada’da, 26 Mart 2014 tarihinde ise dünya genelinde piyasaya sürülmüştür.

Benim telefonum neden güncelleme yapmıyor?​

İlk olarak telefonun internet bağlantısını kontrol edin. Bazen bağlantı sorunları güncellemenin yüklenmesine engel olabilir. Sonrasında telefonu yeniden başlatın ve güncellemeyi tekrar yüklemeyi deneyin. Bazı Android güncellemeleri eski model telefonlarla uyumlu olmuyor.
Telefonum güncelleme yapmıyor ne yapabilirim?
Önerilen Yanıt
- Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.
- Uygulamalar’a veya Uygulama Yöneticisi’ne gidin.
- Listeyi Tüm uygulamalar’a kaydırın ve sonra aşağı kaydırarak Google Play Store uygulamasına gelin.
- Uygulama ayrıntılarını açın ve Zorla durdur düğmesine dokunun.
- Önbelleği temizle düğmesine dokunun.
Google Play Sunucu Hatası Nasıl Onarılır – Eğitim
- İnternet bağlantısını kontrol edin.
- Telefonu yeniden başlat.
- Google Play Store önbelleğini ve verilerini temizle.
- Google Play Store’u Durdurmaya Zorla.
- Google hesabını telefondan sil.
- Play Store güncellemelerini kaldırın.

Geri