AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Play Hizmetleri Güncelle Nasıl Güncellenir?

SoruCevap

Yeni Üye

Google Play Hizmetleri güncelle nasıl güncellenir? Güncellemeleri Google Play Store üzerinden indirerek yapabilirsiniz. Güncellemeler, Android işletim sistemine sahip cihazlarda otomatik olarak yapılır. Ancak, manuel olarak da güncellemeleri kontrol etmek mümkündür. Güncellemeleri kontrol etmek ve indirmek için Google Play Store uygulamasını açın. Ardından, sol üst köşedeki menü simgesine dokunun ve “Ayarlar” seçeneğini seçin. “Sürüm” seçeneğine dokunun ve güncellemeleri kontrol edin. Eğer güncelleme varsa, “Güncelle” seçeneğine dokunarak güncellemeyi indirin ve yükleyin. Bu şekilde Google Play Hizmetleri‘ni güncel tutabilirsiniz.
İçindekiler

Google Play Hizmetleri Güncelle Nasıl Güncellenir?​

Google Play Hizmetleri, Android cihazlarda uygulamaların düzgün çalışması için gereklidir. Güncellemeler, yeni özelliklerin eklenmesi ve hataların düzeltilmesi için düzenli olarak yayınlanır. Google Play Hizmetleri’ni güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
Adım 2: Ayarlar menüsünde “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 3: Uygulama listesinde “Google Play Hizmetleri”ni bulun ve tıklayın.
Adım 4: “Depolama” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 5: “Verileri Temizle” ve “Önbelleği Temizle” seçeneklerini tıklayın.
Adım 6: Geri tuşuna basarak Ayarlar menüsüne dönün.
Adım 7: Ayarlar menüsünde “Hesaplar” veya “Senkronizasyon” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 8: Google hesabınızı seçin.
Adım 9: “Senkronizasyonu Senkronize Et” veya “Senkronizasyonu Başlat” seçeneğini tıklayın.
Adım 10: Google Play Hizmetleri otomatik olarak güncellenecektir. Güncelleme tamamlandığında bir bildirim alacaksınız.

Google Play Hizmetleri Güncelleme Neden Önemlidir?​

Google Play Hizmetleri’nin güncel olması, Android cihazınızda uygulamaların düzgün çalışmasını sağlar. Güncellemeler, uygulamaların performansını artırır, yeni özelliklerin kullanılmasını sağlar ve güvenlik açıklarının kapatılmasına yardımcı olur. Eğer Google Play Hizmetleri güncel değilse, bazı uygulamalar çalışmayabilir veya hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, düzenli olarak Google Play Hizmetleri’ni güncellemeniz önemlidir.

Google Play Hizmetleri Otomatik Güncelleme Nasıl Ayarlanır?​

Google Play Hizmetleri’nin otomatik olarak güncellenmesi, en kolay ve tavsiye edilen yöntemdir. Otomatik güncelleme ayarlarını yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Google Play Store uygulamasını açın.
Adım 2: Sol üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun ve “Ayarlar” seçeneğini tıklayın.
Adım 3: “Otomatik Uygulama Güncellemeleri” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 4: “Her zaman otomatik uygulama güncellemelerini al” seçeneğini seçin.
Bu ayarları yaptığınızda, Google Play Hizmetleri ve diğer uygulamalar otomatik olarak güncellenecektir. Bu şekilde, herhangi bir güncelleme bildirimi almadan uygulamalarınızın güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

Google Play Hizmetleri Güncelle Nasıl Güncellenir?​

Google Play Hizmetleri Güncelle Nasıl Güncellenir?
Google Play Hizmetleri güncellemek için Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Hizmetleri’ne gidin.
Google Play Hizmetleri’ni güncellemek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir.
Google Play Hizmetleri güncellemesi, uygulamalarınızın düzgün çalışması için önemlidir.
Google Play Hizmetleri güncellemeleri otomatik olarak yapılabilir veya manuel olarak kontrol edilebilir.
Google Play Hizmetleri güncellemeleri, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri içerebilir.

Google Play Hizmetleri güncellemek için Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Hizmetleri’ne gidin.
Google Play Hizmetleri’ni güncellemek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir.
Google Play Hizmetleri güncellemesi, uygulamalarınızın düzgün çalışması için önemlidir.
Google Play Hizmetleri güncellemeleri otomatik olarak yapılabilir veya manuel olarak kontrol edilebilir.
Google Play Hizmetleri güncellemeleri, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri içerebilir.

Geri