Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Google neden giris yapamiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google neden giriş yapamıyorum?​

Cihazınızı yeniden başlatın ve tekrar arama yapmayı deneyin. İnternete bağlanabiliyorsanız Google uygulamasını en son sürüme güncelleyin. Arama sonuçlarının görünüp görünmediğini kontrol etmek için tekrar arama yapmayı deneyin.
Google hata veriyor ne yapmalıyım?
Uygulamalar ve bildirimler Tüm uygulamaları göster’e dokunun. Aşağı gidin ve Google Play Store’a dokunun. Depolama Alanı Önbelleği Temizle’ye dokunun. Ardından, Verileri temizle’ye dokunun.

Google kilit işareti nedir?​

Web adresinde kilit işaretinin olması bu site üzerinden gönderilen ve alınan bilgilerin gizli olduğunu belirtir. Bu işaretin olsa bile gizli bilgileri paylaşırken her zaman dikkatli olmak gerekir. Ziyaret etmek istenilen sitede olunduğundan emin olmak için web adresi çubuğuna dikkatli bakılmalıdır.
Ekran kilidi unuttum nasıl açılır?
Şifreyi hatırlayamıyorsanız Telefonu sıfırla işlemini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları takip edin: Telefonunuzu kapatın ve bağlı bir USB kablosu varsa çıkarın. Telefonunuz titreyene kadar Güç ve Ses artırma düğmelerini basılı tutun. Telefonunuzun Kurtarma moduna girmesi için 5 saniye bekleyin.

Bir telefondan Gmail hesabı nasıl kaldırılır?​

Cihazınızı başka birine vermeden önce kişisel bilgilerinizi kaldırmak istiyorsanız bu kullanışlı bir seçenektir.
- Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın.
- Sağ üstte profil resminize dokunun.
- Bu cihazdaki hesapları yönet’e dokunun.
- Hesabınızı seçin.
- Alt tarafta, Hesabı kaldır’a dokunun.
Telefondan Google nasıl silinir?
Ürünleri kaldırma
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google.
- Üstte Veriler ve gizlilik’e dokunun.
- “Verilerinizi indirin veya silin” bölümünün altında Bir Google hizmetini silin ‘e dokunun.
- Kaldırmak istediğiniz ürünün yanında Sil’e.
- Ekrandaki adımları uygulayın.

Geri