AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Meet satis nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Meet satış nedir?​

Google Meet, Google tarafından işletmelere özel sunulan bir video konferans yöntemiydi. Google, koronovirüs sürecinde Google Meet’i tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya başladı. Gmail kullanıcıları bir süredir ekranlarının sol tarafında “yeni” etiketi ile duyurulan Google Meet video konferans aracını görüyor.

Chrome’dan canlı derse nasıl girilir?​

Chrome’u açın. Join.zoom.us adresine gidin….Join butonuna tıklayın.
- Google Chrome’dan ilk defa katılıyorsanız, toplantıya katılmak için Zoom istemcisini (Zoom Client) açmanız istenir.
- Gelecekte bu adımı geçmek isterseniz uygulamayla ilişkili bu tip linkleri her zaman aç kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Meet with ile kullanılır mı?​

Meet with ile kullanılır mı?
Gelelim “meet with” ifadesine. Meet with ise sadece biriyle buluşmak anlamında kullanılıyor ve tanışmak anlamında pek kullanılmıyor. Sıkça biriyle bir toplantı yapmak için buluştuğunu belirtmek istediğinde kullanılıyor.

Google Meet’i kullanmaya başlamadan önce yardım alın.?​

Google Meet’i kullanmaya başlamadan önce yardım alın.?
Google Meet’i kullanmaya başlamadan önce gerekli ekipman ve erişime sahip olduğunuzdan emin olun. (İsteğe bağlı) Google Meet’e başka bir toplantı çözümünden mi geçiş yapıyorsunuz? Geçiş konusunda yardım alın. Yardıma mı ihtiyacınız var? Aşağıdaki kılavuzlardan istediğinizi seçin. Rehberli bir eğitim deneyimi mi istiyorsunuz?

Hangi kullanıcılar Google Meet’i yönetebilir?​

İpucu: Kuruluşunuz için Google Meet’i yöneten bir Google Workspace yöneticisiyseniz öncelikle toplantı kaydına izin verin. Toplantıyı kimler kaydedebilir? Diğer kullanıcıların daha sonra izlemesi için görüntülü toplantıları kaydedebilirsiniz.

Google Meet’i kaydedebilir misin?​

Görüntülü toplantıları aşağıdakilerle kaydedebilirsiniz: Google Workspace sürümlerini karşılaştırın. . İpucu: Kuruluşunuz için Google Meet’i yöneten bir Google Workspace yöneticisiyseniz öncelikle toplantı kaydına izin verin. Toplantıyı kimler kaydedebilir?

Neredeyse meet’in sadece bilgisayar sürümünde kullanılabilir?​

Neredeyse meet’in sadece bilgisayar sürümünde kullanılabilir?
Önemli: Kaydetme seçeneği Meet’in yalnızca bilgisayar sürümünde kullanılabilir. Mobil uygulama kullanıcıları kayıt başladığında veya durduğunda bildirim alır ancak kaydı kontrol edemez. Yalnızca ekranınızı göstermek için katıldıysanız (örneğin, zaten bir video konferans odasındayken dizüstü bilgisayarla katıldıysanız) kayıt yapamazsınız.

Google Meet, Google tarafından işletmelere özel sunulan bir video konferans hizmetidir. Özellikle iş dünyasında online toplantılar düzenlemek, görüntülü konferanslar yapmak ve ekipler arasında iletişimi sağlamak için kullanılan bir araçtır. Google, pandemi döneminde Google Meet'i ücretsiz olarak tüm kullanıcılara sunarak daha geniş kitlelere erişim imkanı sağlamıştır.

Google Meet'i kullanabilmek için gerekli ekipmanlara sahip olmanın yanı sıra, toplantı kaydı gibi özellikleri de doğru şekilde yapılandırmak önemlidir. Toplantı kaydının kimler tarafından yapılacağı ve erişim izinleri konularında Google Workspace yöneticileri belirleyici rol oynamaktadır. Toplantılar genellikle bilgisayar sürümünde kaydedilebilirken, mobil uygulama kullanıcıları daha kısıtlı işlevlere sahip olabilir.

"Meet with" ifadesi genellikle biriyle buluşmayı ifade ederken, "Google Meet" ifadesi Google'ın video konferans hizmetini temsil eder. Bu terimlerin doğru anlamıyla kullanılması önemlidir.

Google Meet'in kullanımına başlamadan önce yardım almak isteyenler için Google'ın sunduğu rehberler ve eğitim materyalleri mevcuttur. Ayrıca, toplantılara katılma süreci ve Zoom gibi diğer platformlardan geçiş yapma konusunda da destek alabilirsiniz.

Toplantı kaydı yapılabilmesi için Google Workspace yöneticilerinin belirli izinleri ayarlaması gerekmektedir. Toplantı kaydının kimler tarafından yapılabileceği ve bu kayıtların nasıl yönetileceği önemli bir konudur.

Sonuç olarak, Google Meet iş dünyasında ve kişisel kullanımda video konferanslar düzenlemek için oldukça kullanışlı bir araçtır. Doğru şekilde yapılandırıldığında verimlilik artırıcı bir etkiye sahip olabilir.

Geri