- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Google kamera nasıl açılır?
Google Kamera uygulamasını açma- Telefonunuzda Google Kamera uygulamasına. dokunun.
- Telefonunuzun Güç düğmesine basın.
- Telefonunuzun kilit ekranında, parmağınızı kamera simgesinden dışa doğru hızlıca kaydırın.
- “OK, Google, fotoğraf çek” deyin. Telefonunuz 3 saniye bekleyip fotoğrafı çeker.
Google kamera nasıl yüklenir?
Google Camera 8.0 nasıl yüklenir?
- #Adım 1: İlk olarak GCam 8.0 APK’sını indirin.
- #Adım 2: Ayarlardan “Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye” izin verin.
- #Adım 3: İndirdiğiniz APK’yı açın ve uygulamayı yükleyin.
- #Adım 4: Uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Telefonun ön kamerası niye çalışmaz?
Pil seviyesinin düşük olması kameranın açılmasına engel olabilir. Eğer sorun pil seviyesinin düşük olmasından kaynaklanıyorsa yapılması gereken bir an önce telefonu şarja takmak ve şarj olmasını sağlamaktır. Telefon belirli bir süre şarj olduktan sonra açılmalı ve hala sorunun olup olmadığı kontrol edilmelidir.
Google kamera ayarları nasıl yapılır?
Sitelerin kamera ve mikrofon izinlerini değiştirme- Android cihazınızda Chrome uygulamasını açın.
- Adres çubuğunun sağında Diğer. Ayarlar’a dokunun.
- Site Ayarları’na dokunun.
- Mikrofon veya Kamera’ya dokunun.
- Mikrofonu ya da kamerayı açmak veya kapatmak için dokunun.
Google kamera ne işe yarar?
GCAM, Google kamera uygulamasının kısaltılmış ismi olarak kullanılmaktadır. GCAM sayesinde pek çok özellik ile fotoğraf çekme imkanını bulmuş olursunuz. GCAM uygulaması sayesinde telefonun ana kamerasını kullanarak çektiğiniz fotoğraflardan daha yüksek kalitede fotoğraflar elde edebilirsiniz.
Google kamera hangi telefonlarda var?
Gerekenler – Google Kamera’nın son sürümü yalnızca Android 12 ve sonraki sürümü çalıştıran Pixel telefonlarda çalışır. Bazı özellikler tüm cihazlarda kullanılamaz.
3. Adım: Kamera uygulamasının önbelleğini temizleme
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Uygulamalar Tüm uygulamaları göster. Kamera’ya dokunun. “Tüm uygulamaları göster” seçeneğini bulamazsanız Uygulama bilgileri’ne dokunun.
- Depolama alanı ve önbellek. Önbelleği Temizle’ye dokunun.
Kamera ne ile silinir?
İlk önce kauçuk hava üfleyici ile tozun büyük kısmını alın. Asla ağzınızdan hava üfleyerek yapmayın. Bu, tükürük partiküllerinin lens üzerine yapışmasına ve çıkarması zor lekelere neden olur. Daha sonra çok yumuşak bir fırça kullanarak lens üzerindeki tozları temizleyin.