AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google isletme hesabi nasil dogrulanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google işletme hesabı nasıl doğrulanır?​

İşletme Profilinize gidin. Profilinizi nasıl bulacağınızı öğrenin. Telefon veya SMS’i tıklayın. Aramayı yanıtlayın veya kodu içeren kısa mesajı alın….Önemli: E-posta adresini doğrulama ekranında kullanabildiğinizden emin olun.
- İşletme Profilinize gidin.
- Doğrulama yapın.
- E-postayı alın ve ilgili adımları uygulayın.
Google Site Doğrulama nasıl yapılır?
Google Site Doğrulama için 2 Yöntem
- 1. TXT Kaydı ile Domain Doğrulama. Bu yöntem eğer web hosting hizmetiniz bir DNS Alan Editörüne sahipse çalışmaktadır.
- Alan Adınızı Dosya Yöneticisi Aracılığıyla bir HTML Dosyası Yükleyerek Doğrulama.

Doğrulama kartpostalı nedir?​

Bilgilerinizi düzenlerseniz veya yeni bir kod isterseniz posta kartındaki kodu iptal eder ve yeni bir posta kartı göndeririz. Bu adım, profilinizin bütünlüğünün korunmasını sağlar. Önemli: Kodunuzu girerken 5 defadan fazla yanlış kod girmediğinizden emin olun. Aksi takdirde doğrulama işlemi başarısız olur.
Işletme konumu nasıl alınır?
- Android telefon veya tabletinizde, İşletme Profilinizi yönetmek için kullandığınız Google Hesabı’nda oturum açın.
- Google Haritalar uygulamasını açın.
- İşletme Profilinizi açmak için sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine.
- Profili düzenle.
- Üst taraftan “Konum” sekmesini seçin, İşletme konumu’na dokunun.

İşletme Doğrulama nasıl yapılır?​

İşletme doğrulaması sürecini Business Manager’da Güvenlik Merkezi’ne giderek başlatabilirsiniz. Güvenlik Merkezi’nde işletmenizin doğrulanma durumunu görebilirsiniz. Uygulama İncelemesinden geçmesi gereken bir uygulamanız olduğunda, işletme doğrulamasını uygulama panosundan başlatmanız gerekebilir.
Benim işletmem doğrulama kodu ne zaman gelir?
Ortalama 1-7 iş gününde sizlere dönüş sağlamaları gerekmekte ve işletmeniz onaylanmıştır maili gelmektedir. Burada diğer bir önemli husus ise Google benim işletmem doğrulama kodunu istedikten sonra 14 gün geçmesidir. Eğer 14 günü doldurmamış iseniz başvuru formu da yollasanız herhangi bir işleme alınmayacaktır.

Google site doğrulama kodu nasıl alınır?​

(Sayfanın kaynağında etiketi bulmak için Ctrl + F tuşlarına basıp “google-site-verification” ifadesini arayın.) Doğrulama ayrıntıları sayfasında Doğrula’yı tıklayarak doğrulamayı tamamlayın.
Google doğrulama kodu nerede?
Hesabınızı doğrulamak için e-postanızda oturum açın Hesabınızı oluştururken Google’dan bir e-posta alırsınız. E-postayı açın ve doğrulama kodunu bulun. Hesabınızı oluşturmayı bitirmek için istendiğinde doğrulama kodunu girin.

Benim işletmem doğrulama kodu nasıl alınır?​

Google Benim İşletmem uygulamasını açın. Firma adını seçin. Doğrulama işlemi için Kodu girin’e dokunun.
Işyeri konumu nasıl yapılır?
Mobilde Google Haritalar’a yer ekleme:
- Adım: Sol üstteki 3 çizgi simgesine dokunun.
- 3. Adım: ‘Eksik bir yeri ekleyin’ seçeneğine dokunun.
- Adım: Eklemek istediğiniz yerin adını girin.
- Adım: Eklemek istediğiniz yerin adresini girin.
- Adım: Kategori seçin.
- 7. Adım: Zorunlu olmayan bilgileri girin.

Haritalara konum ekleme ücretli mi?​

İşletmenizle ilgili bilgi ekleme Ücretsiz olarak İşletme Profili oluşturun. İşletme Profili ile çalışma saatleriniz, adresiniz ve fotoğraflarınız gibi ayrıntıları hızlıca yönetebilirsiniz. Bilgisayarınızda, telefonunuzda veya tabletinizde işletmeniz için hak talebinde bulunun ve işletmenizi doğrulayın.

Geri