AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google hesabimi unuttum nasil bulabilirim?

Editör

Yeni Üye

Google hesabımı unuttum nasıl bulabilirim?​

Kullanıcının hesap sayfasını arama
- Google Yönetici konsolu hesabınızda oturum açın. Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak oturum açın.
- Arama kutusuna kullanıcının adını veya e-posta adresini yazın.
- Görüntülenen eşleşen hesaplar listesinde bir hesabı tıklayarak hesabın sayfasına gidin.

Facebook hesabımı unuttum nasıl bulurum?​

Facebook hesabımı unuttum nasıl bulurum?
Facebook arkadaşlarınızın birinden profilinizdeki Hakkında kısmına bakıp İletişim Bilgileri kısmında kayıtlı olan e-posta veya cep telefonu numarasını size göndermesini isteyin. Şu ana kadar sahip olduğunuz tüm e-posta adreslerini veya cep telefonu numaralarını girmeyi deneyin (her seferde bir tane girin).

Gmail hesabımın şifresini unuttum nasıl bulabilirim?​

Gmail hesabımın şifresini unuttum nasıl bulabilirim?
Gmail giriş sayfasında Şifrenizi mi unuttunuz? bağlantısına tıklayın. İstenirse, Gmail e-posta adresinizi girin ve İleri’ye tıklayın. Gmail, hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamak için size “Hatırladığınız son şifreyi girin“, “Bu Google Hesabı’nı ne zaman oluşturdunuz?” gibi birkaç farklı soru soracaktır.

Hesap sifresini nasil bulurum?​

Google Hesabınızı açın. Oturum açmanız gerekebilir. “Güvenlik” bölümünün altında Google’da oturum açma’yı seçin….
- Gmail Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
- Karşınıza çıkan ekranda şifrenizi unuttuğunuz Gmail adresinizi yazın ve İleri tuşuna basın.
- Google hesabı ile kullandığınız son şifreyi girmenizi isteyecektir.

Eski hesabımı nasıl geri alabilirim Instagram?​

Eski hesabımı nasıl geri alabilirim Instagram?
Şifresini unuttuğunuz Instagram hesabını kurtarma:
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını ya da internet sitesini açın.
- Adım #2: Giriş ekranındaki Şifreni mi Unuttun?
- Adım #3: Hesabınızın adını ya da hesabınıza ait telefon numarasını veya e-posta adresinizi yazın.
- Adım #4: Giriş Bağlantısı Gönder butonuna tıklayın.

Facebook e-posta adresimi ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?​

Facebook e-posta adresimi ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?
Şifrenizi bilmiyorsunuz ya da unuttunuz ve e-posta adresinizi de hatırlamıyorsunuz bu durumda kayıt işlemindeyken cep telefonunuzu tanımlamış olmanız büyük önem taşımaktadır. Facebook ana sayfasında şifremi unuttum bölümüne tıklamanız halinde “Hesap Bul” sayfası karşınıza çıkacak, gerekli alana kayıt olduğunuz telefon …
Facebook hesabıma nasıl ulaşabilirim?​
Facebook hesabıma nasıl giriş yaparım?
- Bilgisayarınızda başka kimsenin Facebook’a giriş yapmış olmadığından emin olun.
- www.facebook.com adresine gidin ve en üste şunlardan birini girin:
- Şifrenizi girin.
- Giriş Yap’a tıklayın.

Google hesabınızı unuttuysanız bulmanın çeşitli yolları vardır. İşte adımlar:

1. **Google Yönetici Konsolu ile Arama Yapın:**
- Google Yönetici Konsolu'na hesabınızla oturum açın. Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak giriş yapın.
- Arama kutusuna unuttuğunuz hesabın adını veya e-posta adresini yazın.
- Eşleşen hesapları görüntüleyerek istediğiniz hesabın üzerine tıklayarak hesabın sayfasına gidin.

2. **Şifresini Unuttuysanız:**
- Gmail giriş sayfasında "Şifrenizi mi unuttunuz?" bağlantısına tıklayın.
- Gerekli bilgileri girerek hesabınızın sahipliğini doğrulayın.

Eğer Facebook hesabınızı unuttuysanız:
- Arkadaşlarınızdan profilinizde kayıtlı olan e-posta veya cep telefonu numarasını öğrenmelerini isteyebilirsiniz.
- Elde ettiğiniz bilgilerle şifre sıfırlama adımlarını takip ederek hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Eski Instagram hesabınızı geri almak için:
- Instagram mobil uygulamasını açın veya internet sitesine girin.
- Şifrenizi unuttuysanız "Şifreni mi Unuttun?" seçeneğini kullanarak hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Facebook hesabınıza erişemiyorsanız:
- Hesabınızın telefon numarasıyla veya e-posta adresiyle şifre sıfırlama adımlarını takip ederek hesabınıza yeniden giriş yapabilirsiniz.

Unutulan hesapları geri almak genellikle birkaç adımı takip etmeyi gerektirir. Her platformun farklı yöntemleri olabileceğinden doğru adımları takip ederek hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur!

Geri