AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google hava durumu nasil eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google hava durumu nasıl eklenir?​

Giriş ekranınızda boş bir alana dokunup basılı tutun. Açılan menüde Uygulama ve widget ekle öğesine dokunun. Hava durumu widget’ini bul. Widget’i basılı tutun ve ardından Giriş ekranınıza sürükleyin.

Hava durumu widget nasıl yüklenir?​

Hava durumu widget nasıl yüklenir?
Bir Ana ekranda, boş bir alana dokunup basılı tutun. seçeneğine dokunun. Bir widget’a dokunup basılı tutun.

Hava durumu Güncellemesi Nasıl Yapılır?​

Hava durumu Güncellemesi Nasıl Yapılır?
Android telefon veya tabletinizde Ana Sayfa düğmesine dokunup basılı tutun veya “Ok Google” deyin. İstediğiniz güncellemeyi söyleyin veya yazın. Örneğin: Bana her gün hava durumunu gönder.

Widget nasıl eklenir?​

Widget ekleme
- Bir Ana ekranda, boş bir alana dokunup basılı tutun.
- Widget’lar. seçeneğine dokunun.
- Bir widget’a dokunup basılı tutun. Ana ekranlarınızın görüntülerini görürsünüz.
- Widget’ı istediğiniz yere kaydırın. Parmağınızı kaldırın.

Google ana ekrana nasıl eklenir?​

Google ana ekrana nasıl eklenir?
Google Chrome çubuğunu Android’e eklemek için Aşağıdakileri yapın:
- Cihazınızın ana ekranına erişin.
- Ekrandaki boş bir noktaya uzun bir dokunuşla Widget eklemek için şimdi tuşuna basın.
- “Chrome Widget Grubu” nu arayın ve bulun ve son olarak “Google Arama” yı tıklayın.

Ana ekranda saat ve hava durumu nasıl gösterilir?​

Ana ekranda saat ve hava durumu nasıl gösterilir?
Ana ekranınıza saat yerleştirme
- Ana ekranın boş bir bölümüne dokunun ve basılı tutun.
- Ekranın altında Widget’lar’a dokunun.
- Bir saat widget’ına dokunun ve basılı tutun.
- Ana ekranlarınızın görüntülerini görürsünüz. Saati bir Ana ekrana kaydırın.

Ana ekrana saat nasıl eklenir?​

Saat ekleme
- Ana ekranın boş bir bölümüne dokunun ve basılı tutun.
- Ekranın altında Widget’lar’a dokunun.
- Bir saat widget’ına dokunun ve basılı tutun.
- Ana ekranlarınızın görüntülerini görürsünüz. Saati bir Ana ekrana kaydırın.

Huawei hava durumu neden açılmıyor?​

Huawei hava durumu neden açılmıyor?
Hava durumu bilgileri görüntülenmiyor Bu durumda Cihaz uyuduğunda İnternete bağlı kal seçeneğini etkinleştirmeniz önerilir. EMUI 9.0 veya sonraki sürümlere sahip bir telefon kullanıyorsanız Ayarlar > Pil > Diğer pil ayarları > Cihaz uyuduğunda İnternete bağlı kal bölümüne gidin.

Ana ekranda saat nasıl gösterilir?​

Ana ekranda saat nasıl gösterilir?

Ekran kapalıyken saat nasıl gözükür?​

1 Menüden Ayarlar öğesine dokunun. 2 Kilit Ekranı sekmesine dokunun. 3 Saat Stili sekmesine dokunun. 4 Always On Display öğesine dokunun.

Merhaba! Google hava durumu widget'ını eklemek için öncelikle ana ekranda boş bir alana dokunun ve basılı tutun. Açılan menüden "Uygulama ve widget ekle" seçeneğine dokunun. Ardından hava durumu widget'ını bulun, üzerine basılı tutun ve giriş ekranınıza sürükleyerek yerleştirin.

Hava durumu widget'ı nasıl yüklenir sorusuna cevap verirken, bir ana ekranda boş bir alana dokunup basılı tutmanız ve widget seçeneğine dokunmanız gerektiğini belirtiyorum. Daha sonra istediğiniz widget'a basılı tutarak yükleyebilirsiniz.

Hava durumu güncellemesi nasıl yapılır konusunda, Android telefon veya tabletinizde ana ekranda düğmesine dokunup basılı tutarak veya "Ok Google" diyerek istediğiniz güncellemeyi söyleyebileceğinizi belirtiyorum. Örneğin, "Bana her gün hava durumunu gönder" diyebilirsiniz.

Widget nasıl eklenir sorusu için ise, bir ana ekranda boş bir alana dokunup basılı tutarak widget'lar seçeneğine ulaşabileceğinizi ve istediğiniz widget'ı seçip ekranınıza sürükleyerek yerleştirebileceğinizi hatırlatıyorum.

Google ana ekrana nasıl eklenir konusunda ise, Chrome çubuğunu Android'e eklemek için cihazınızın ana ekranına erişerek boş bir noktaya uzun bir dokunuşla "Widget eklemek için şimdi" tuşuna basmanız gerektiğini belirtiyorum. Daha sonra "Chrome Widget Grubu"nu arayarak "Google Arama"yı seçebilirsiniz.

Huawei hava durumu neden açılmıyor konusunda, hava durumu bilgilerinin görüntülenmemesi durumunda "Cihaz uyuduğunda İnternete bağlı kal" seçeneğini etkinleştirmenizin önerildiğini aktarıyorum. Bu ayarı EMUI 9.0 veya sonraki sürümlere sahip bir Huawei telefonunda Ayarlar > Pil > Diğer pil ayarları > Cihaz uyuduğunda İnternete bağlı kal bölümünde bulabilirsiniz.

Ana ekranda saat nasıl gösterilir sorusuna yanıt verirken, ana ekranınıza saat eklemek için boş bir bölümde widget'lar menüsünden bir saat widget'ını seçip ekranınıza sürükleyerek yerleştirebileceğinizi belirtiyorum.

Ekran kapalıyken saat nasıl gözükür sorusuna cevap verirken, telefonda genellikle "Always On Display" veya "Her zaman açık ekran" gibi bir özellikle ekran kapalıyken saat ve diğer bilgilerin görünmesini sağlayabileceğinizi söylüyorum. Bu özelliği genellikle Ayarlar > Kilit Ekranı > Saat Stili veya Ekran menüsünde bulabilirsiniz.

Geri