AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google form nasil duzenlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google form nasıl düzenlenir?​

Google Formlar’ı kullanma
- Adım: Yeni bir form veya test oluşturun. forms.google.com adresine gidin.
- Adım: Formu veya testi düzenleyin ve biçimlendirin. Bir forma metin, resim veya videolar ekleyebilir, bunları düzenleyebilir ya da biçimlendirebilirsiniz.
- 3. Adım: Formunuzu doldurmaları için başkalarına gönderin.
Google form linki neden açılmıyor?
Google Apps’i işte veya okulda kullanıyorsanız doğru hesapta oturum açtığınızdan emin olun. Bir kullanıcının işte veya okulda oluşturduğu formlar yalnızca kullanıcının kuruluşu içindeki kişiler tarafından görüntülenebilir. Kullanıcı bu ayarı değiştirmediği sürece bu formlar bir Gmail hesabı kullanılarak görüntülenemez.

Google form anket nasıl kapatılır?​

Bir formu hemen kapatmak için bir anahtarı çevirmeniz yeterlidir. Daha sonra, hala forma erişmeye çalışanlar için kişiselleştirilmiş bir mesaj görüntüleme seçeneğiniz vardır. Formunuzu Google Formlar’da açın ve en üstteki Yanıtlar sekmesine gidin. Yanıtları kabul etme geçişini kapatın.
Google form nasıl gönderilir?
2. Adım: Formu gönderin
- Google Formlar’da bir formu açın.
- Sağ üstteki Gönder’i tıklayın.
- E-posta konu ve ileti alanlarıyla birlikte, formu göndermek istediğiniz e-posta adreslerini ekleyin.
- Gönder’i tıklayın.

Google form linki nasıl paylaşılır?​

Formunuzu ortak çalışanlarla paylaşma
- Google Formlar’da bir form açın.
- Sağ üstten Diğer’i. tıklayın.
- Ortak çalışan ekle’yi tıklayın.
- “Kişileri davet et”i tıklayın.
- “Düzenleyen ekleyin” penceresinde, e-posta adreslerini ekleyerek formu diğer kullanıcılarla paylaşın.
- Gönder’i tıklayın.
Google form nasıl paylaşılır?
Google Formlar’da bir formu açın. Sağ üstteki Gönder’i tıklayın. E-posta konu ve ileti alanlarıyla birlikte, formu göndermek istediğiniz e-posta adreslerini ekleyin. Gönder’i tıklayın.

Geri