AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Earth Sokak Görünümü Nasıl Açılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Google Earth sokak görünümü nasıl açılır? Google Earth sokak görünümü özelliğini kullanmak için öncelikle Google Earth uygulamasını açmanız gerekmektedir. Ardından, istediğiniz konumu arama çubuğuna yazarak aratın. Arama sonuçlarından doğru lokasyonu bulduktan sonra, sağ üst köşede bulunan “Sokak Görünümü” butonuna tıklayın. Bu butona tıkladığınızda, seçtiğiniz konumun sokak görünümü açılacak ve detaylı bir şekilde inceleyebileceksiniz. İsterseniz, sokak görünümünde yürüyüş yapabilir, çevreyi keşfedebilirsiniz. Google Earth sokak görünümü, dünya genelindeki birçok konumu keşfetmek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir özelliktir.
İçindekiler

Google Earth Sokak Görünümü Nasıl Açılır?​

Google Earth, kullanıcılara dünyanın farklı bölgelerini 3 boyutlu olarak gezebilme imkanı sunan bir harita ve gezinti uygulamasıdır. Google Earth’ün Sokak Görünümü özelliği, kullanıcılara seçili bölgelerin gerçek zamanlı olarak fotoğraflarını görme ve o bölgeleri keşfetme imkanı sağlar. Sokak Görünümü’nü kullanabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: İlk olarak, Google Earth uygulamasını bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirip kurun.
Adım 2: Uygulamayı açtıktan sonra, arama çubuğuna görüntülemek istediğiniz bölgenin adını, adresini veya koordinatlarını yazın.
Adım 3: Arama sonuçlarından ilgili bölgeyi seçin. Harita üzerinde seçili bölgeye yakınlaşacak ve üzerine tıklayarak Sokak Görünümü’nü açabileceksiniz.
Adım 4: Sokak Görünümü açıldığında, seçili bölgenin fotoğrafları ve 360 derece görüntüleri karşınıza gelecektir. Fareyi kullanarak sokaklarda gezinebilir, görüntüyü sağa, sola, yukarı veya aşağı hareket ettirebilirsiniz.
Adım 5: Sokak Görünümü’nde ileri ve geri gitmek için ok işaretlerini veya harita üzerindeki yolları takip edebilirsiniz. Ayrıca, sağ üst köşedeki tam ekran moduna geçerek daha geniş bir görüntüleme yapabilirsiniz.
Google Earth’ün Sokak Görünümü özelliği, dünyanın birçok farklı noktasını keşfetme ve gerçek zamanlı olarak o bölgeleri gezebilme imkanı sunar. İstediğiniz herhangi bir yeri arayabilir, gezinebilir ve keşfedebilirsiniz.

Google Earth Sokak Görünümü Nasıl Açılır?​

Google Earth Sokak Görünümü Nasıl Açılır?
Google Earth uygulamasını açın.
Haritada arama çubuğuna istediğiniz yeri yazın.
Arama sonuçlarından istediğiniz yeri seçin.
Sağ alt köşede bulunan Sokak Görünümü butonuna tıklayın.

Google Earth uygulamasını akıllı telefonunuzda yükleyin.
Haritada arama çubuğuna istediğiniz yeri yazarak arama yapın.
Arama sonuçlarından istediğiniz yeri seçip üzerine tıklayın.
Sağ alt köşede bulunan Sokak Görünümü butonuna dokunun.
Sokak Görünümü, seçtiğiniz konumu 3D olarak görüntüler.

Geri