- Konu Yazar
Google Drive WhatsApp yedeğini iPhone aktarma yapılır mı?
Google Drive WhatsApp Yedeğini iPhone Aktarma Adımları “Other backup methods” kısmından Google Drive’dan indirmeyi seçin. Google Drive hesabınızla giriş yapın. WhatsApp yedeğini seçin ve indirmeyi başlatın. WhatsApp yedeği indirildikten sonra hesabınızı doğrulayın.iPhone’dan Samsunga WhatsApp nasıl aktarılır?
iPhone’dan Samsunga WhatsApp nasıl aktarılır?iPhone’unuzda Başlat’a dokunun ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Yeni Samsung cihazınızın kurulumuna devam edin. Ana ekrana ulaştığınızda WhatsApp’ı açın ve eski cihazınızda kullandığınızla aynı telefon numarasını kullanarak giriş yapın. Sizden istendiğinde İçe aktar’a dokunun ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.
Google Drive dan WhatsApp yedeği nasıl indirilir iPhone?
Google Drive dan WhatsApp yedeği nasıl indirilir iPhone?Aşağıda WhatsApp verilerini bir Google yedeklemesinden nasıl geri yükleyebileceğiniz anlatılmaktadır.
- Adım. WhatsApp’ı kaldırın ve yeniden yükleyin.
- Adım. WhatsApp’ı açın ve numaranızı doğrulayın. İstendiğinde, üzerine dokunun. DEVAM, üzerine dokunun RESTOREardından adınızı girin ve üzerine dokunun.
- Adım.
iPhone Google Drive yedekleme nasıl yapılır?
Yedeklemenizi başlatma- iPhone’unuzda, Google Drive uygulamasını yükleyin ve açın.
- Sol üstte, Menü simgesine. dokunun.
- Üstte, Ayarlar. Yedekleme’ye dokunun.
- Yedeklemeyi başlat’a dokunun.
WhatsApp başka bir telefona nasıl aktarılır?
WhatsApp başka bir telefona nasıl aktarılır?Öncelikle Google Drive yedeklemesi yapmış olduğunuz Google hesabınızı yeni cep telefonuna ekleyiniz. Ardından telefonunuza WhatsApp uygulamasını yükleyiniz. Gizlilik politikası seçeneklerini “Kabul Et ve Devam Et” butonuna tıklayarak geçiniz. Ardından eski telefonunuzda kullandığınız numaranızı giriniz.
Google Drive WhatsApp yedeği nasıl okunur?
Google Drive WhatsApp yedeği nasıl okunur?Adım 1: Android telefonunuza WhatsApp’ı yükleyin. Adım 2: Şimdi WhatsApp Google yedeklemesini oluştururken kullanılan ayrıntıları kullanarak WhatsApp’a giriş yapın. Adım 3: WhatsApp yedeklemeyi algılar ve sohbetleri ve medyayı geri yüklemenizi ister. “Geri yükle” seçeneğine dokunun ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.