Google Drive silinir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Drive silinir mi?​

Google Drive dosyalarınızı silmek için çöp kutusuna taşıyın. Çöp kutusundaki dosyalar 30 gün sonra otomatik olarak silinir. 30 günlük süre dolmadan önce çöp kutunuzdaki dosyaları geri yükleyebilirsiniz. Çöp kutunuzu boşaltmak için ilgili dosyaları kalıcı olarak da silebilirsiniz.
Google Drive nedir ve nasıl kullanılır?
Google Drive’ı kullanma
- Adım: drive.google.com adresine gidin. Bilgisayarınızda drive.google.com adresine gidin.
- Adım: Dosya yükleyin veya oluşturun. Bilgisayarınızdan dosya yükleyebilir veya Google Drive’da dosya oluşturabilirsiniz.
- 3. Adım: Dosyaları paylaşın ve organize edin.
Google Drive yedekleme ücretli mi?
Bilgisayar yedek alma ve telefon yedek alma işlemlerini güvenle yapmanızı sağlayan Google Drive, kullanıcılar için 15 GB’a kadar ücretsiz veri yedekleme ve 15 GB’ın üzerindeki kullanımlar için depolama alanı satın alma imkanı sunuyor.

Drive nasıl iptal edilir?​

Drive depolama alanı planını iptal etme www.google.com/settings/storage adresine gidin. Depolama alanını satın aldığınız Google Hesabında oturum açın. Planınızın altındaki İptal’i tıklayın.
Google Drive I başkası görebilir mi?
Google Drive’a yüklediğiniz dosyalar güvenli veri merkezlerinde depolanır. Bilgisayarınız, telefonunuz veya tabletiniz kaybolur veya bozulursa dosyalarınıza başka cihazlardan erişebilirsiniz. Paylaşmadığınız sürece dosyalarınız gizli kalır.
Google Drive cep telefonunda nasıl kullanılır?
Dosya yükleme ve görüntüleme
- Android telefon veya tabletinizde Google Drive uygulamasını açın.
- Ekle simgesine. dokunun.
- Yükle’ye dokunun.
- Yüklemek istediğiniz dosyaları bulun ve bu dosyalara dokunun.
- Yüklenen dosyaları, taşınana dek Drive’ım bölümünde görüntüleyebilirsiniz.

Google Drive paylaşılan nedir?​

Google Drive’da depoladığınız dosya ve klasörleri istediğiniz kullanıcıyla paylaşabilirsiniz. Google Drive’dan paylaşımda bulunurken dosyayı düzenleme, dosyada yorum yapma ya da yalnızca dosyayı görüntüleme seçenekleriyle, paylaşımda bulunduğunuz kullanıcıların erişimlerini yönetebilirsiniz.

Geri