Google Drive masaustu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Drive masaüstü nedir?​

Masaüstü için Drive kullanarak Drive dosyalarınızı doğrudan buluttan Mac veya PC’nize aktararak disk alanı ve bant genişliğinden tasarruf edersiniz. Drive dosyaları bulutta depolandığından siz veya ortak çalışanlarınız tarafından yapılan değişiklikler her yerde otomatik olarak güncellenir.

Google Drive masaüstü nasıl kullanılır?​

Google Drive’ı kullanma
- Adım: drive.google.com adresine gidin. Bilgisayarınızda drive.google.com adresine gidin.
- Adım: Dosya yükleyin veya oluşturun. Bilgisayarınızdan dosya yükleyebilir veya Google Drive’da dosya oluşturabilirsiniz.
- 3. Adım: Dosyaları paylaşın ve organize edin.
Google Drive Google’ın oluşturduğu dosya depolamaya ve düzenlemeye imkan sağlayan bir hizmettir. Dosya ve belgelerinizi İnternet’te depolayabilir paylaşabilirsiniz.
Google Drive masaüstüne nasıl yüklenir?
Masaüstü için Drive’ı kullanma
- Bilgisayarınızda uygulamayı yükleyin.
- Bilgisayarınızda “Google Drive” adlı bir klasör görürsünüz.
- Dosyaları veya klasörleri bu klasöre sürükleyin. Drive’a yüklenen bu dosya veya klasörleri drive.google.com adresinde görürsünüz.
Yedekle ve senkronize et nasıl kapatılır?
1. Adım “Yedekle ve Senkronize Et” seçeneğine gidin ve pencerenin sağ üst kısmındaki üç noktayı tıklayın. 2. Adım “Tercihler” seçeneğini seçin ve ardından sol paneldeki “Ayarlar” sekmesine tıklayın. Bu Google hesabının yedeklenmesini ve senkronizasyonunu durdurmak için “HESABIN BAĞLANTISINI KES” seçeneğini tıklayın.

Virüslü e posta nedir?​

Bilgisayar virüslerinin çoğunluğunu oluşturan virüslü email’ler, e-posta iletilerinde dağıtılan kötü amaçlı kodlardan oluşur ve bir kullanıcı bir e-posta iletisindeki bir bağlantıya tıkladığında, bir e-posta ekini indirdiğinde veya başka bir şekilde etkileşime girdiğinde etkinleştirilebilir.

Google Drive dosya yükleme nasıl?​

Dosya yükleme ve görüntüleme
- Android telefon veya tabletinizde Google Drive uygulamasını açın.
- Ekle simgesine. dokunun.
- Yükle’ye dokunun.
- Yüklemek istediğiniz dosyaları bulun ve bu dosyalara dokunun.
- Yüklenen dosyaları, taşınana dek Drive’ım bölümünde görüntüleyebilirsiniz.

Geri