AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Dijital Atolye ucretli mi?

Editör

Yeni Üye

Google Dijital Atölye ücretli mi?​

Google Dijital Atölye Ücretsiz ve sertifikalı dijital pazarlama dersleriyle yerelde fark edilmenize yarayacak beceriler edinin.

Think with Google ücretli mi?​

Ücretsiz ve online olarak sunulan altı kursu tek bir platformda topladık. Müşterilerin online davranışlarını anlama veya dijital dengeye odaklanma gibi pek çok konuyu ele alan bu kurslardan yararlanarak dijital ve liderlik becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
Google Dijital atölye kursları nelerdir?​
📑 Google Dijital Atölye Kursları Nelerdir?
- Dijital pazarlamanın temelleri.
- Online bir işletmeniz olsun.
- Müşterilerin sizi internette bulabildiğinden emin olun.
- Bir işletmeyi online reklamla tanıtın.
- Bir işletmeyi yurt dışına açın.
- Müşterilerle mobil ortamda bağlantı kurun.
- Bir işletmeyi içerikle tanıtın.

Google sertifikaları nasıl silinir?​

Google sertifikaları nasıl silinir?
Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Şifreleme ve kimlik bilgileri’ne dokunun. “Kimlik bilgileri deposu”nun altında: Tüm sertifikaları temizlemek için: Kimlik bilgilerini temizle.

Google kursları ne işe yarar?​

Google kursları ne işe yarar?
Google Dijital Atölye ile başlangıç Google bu online kurs platformunda dijital pazarlama, girişimcilik, dijital güvenlik ve kişisel gelişim konularında modül bazında eğitim içerikleri sunuyor. Platformda yer alan Dijital Pazarlamanın Temelleri kursu ise mesleki altyapınızı onaylayan bir sertifika veriyor.

Think with Google nedir?​

Google’ın kendisini ve Youtube gibi büyük araçlarını kullanan herkes için tüketici görüşleri, sektördeki bakış açıları ve yaratıcı ilham sunan platformu think with Google, Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine açıldı.

Google sertifikaları nelerdir?​

Şu anda altı Google Ads sertifikası sunulmaktadır: Google Ads Arama Ağı, Google Ads Görüntülü Reklam Ağı, Google Ads Video, Alışveriş reklamları, Google Ads Uygulamaları ve Google Ads Ölçüm. Not: Google Ads Ölçüm sertifikası, Partners rozetine dahil edilmez.
Dijital Pazarlamanın temelleri sertifikası nasıl alınır?​
Dijital Pazarlamanın Temelleri eğitimi nasıl alınır?
- Adım #1: Buradan Google Dijital Atölye sitesine gidin,
- Adım #2: Üstteki menüden Online kurslar seçeneğine tıklayın,
- Adım #3: Listelenen 25 kursun ilk sırasındaki Dijital Pazarlamanın Temelleri eğitimine tıklayın,

Google sertifikası ne işe yarar?​

Google sertifikası ne işe yarar?
Google Adwords Sertifikaları Bu sertifikaları aldığınızda başka kişilere dijital reklamcılık alanında uzman olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Uzmanlığınızı kanıtlamanız çok daha fazla kişi ile çalışma yapmanıza olanak sağlamaktadır. Potansiyel müşterilerinizin daha fazla dikkatini çekmeyi sağlayabilirsiniz.

Google Partner sertifikası nasıl alınır?​

Google Partner sertifikası nasıl alınır?
Google Adwords Sertifikası Nasıl ve Nereden Alınır?
- Google Partners hesabı açmak.
- Google AdWords Temel Düzey Sınavını %80 ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.
- Beş farklı AdWords sınavından birini %80 ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.

Chrome sertifikalar nerede?​

Adım: Yönetilen Chrome cihazlarda CA’yı doğrulayın Solda Gizlilik ve güvenlik’i tıklayın. Güvenlik’i tıklayın. Gelişmiş’e gidin. Sertifikaları yönet’i tıklayın.

Geri