AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Classroom odev Yukleme Nasil Yapilir?

Editör

Yeni Üye

Google Classroom ödev Yükleme Nasıl Yapılır?​

classroom.google.com sayfasına gidin ve Oturum Aç’ı tıklayın. Sınıf Çalışmaları’nı tıklayın….Ödevi teslim etme
- Ödevinize bir veya daha fazla dosya ekleme.
- Film rulosundan fotoğraf yükleme.
- Sahip olduğunuz dosyaları Google Dokümanlar, Slaytlar, E-Tablolar ve Çizimler’de açıp üzerinde çalışma ve ardından ödevinize ekleme.

Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim nasıl giriş yapılır?​

Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.

Turnitin ödev yükleme ne kadar sürer?​

Turnitin ödev yükleme ne kadar sürer?
Tez yükleme işlemi tamamlanmış bulunmaktadır. Aşağıda yer alan “ödev kutusuna git” butonuna tıklayınız ve bir sonraki aşamada yer alan ekrana geliniz.. değişebilir; 15-20 dk veya saatler sürebilir) bir orijinallik raporu oluşturmaktadır.

Google Classroom a nasıl video yüklenir?​

Google Classroom a nasıl video yüklenir?
Yayınınıza resim, dosya, video veya bağlantı ekleme
- Yayın oluşturmak için yukarıdaki adımları uygulayın.
- Ekle’yi tıklayın bir seçenek belirleyin: Dosya. Google Drive.
- Yayınla’yı tıklayın. Not: Dosya ekleme izniniz olmadığını belirten bir mesaj görüntülenirse Kopyala’yı tıklayın.

OBS den ödev nasıl gönderilir?​

1) ADIM-1: Öğrenci numaranız ve şifreniz ile OBS sistemine giriş yapınız. 2) ADIM-2: “Uzaktan Öğretim Sınav Takip Modülü” sekmesini seçerek bu dönem almış olduğunuz dersleri listeleyiniz. 3) ADIM-3: Karşınıza gelen dönem ders bilgileri listesinden sınavını- ödevini yükleyeceğiniz dersi seçiniz.

Uzeme video nasıl yüklenir?​

Page 1
- UZEM SİSTEMİNE VİDEO YÜKLEME.
- Öncelikle ue.mku.edu.tr adresinden UZEM ‘e giriş yapmalıyız.
- Dersi seçtikten sonra videoyu yükleyebiliriz.
- Böylece videoyu yüklemiş oluyoruz.

Selçuk Üniversitesi öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?​

Selçuk Üniversitesi öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?
selcuk.edu.tr adresi üzerinden giriş yapılabilen yeni sistem üzerinde, her öğrenci için ÖĞRENCİ[email protected]formatında e-posta adresleri tanımlanmıştır. E-posta sistemine giriş şifresi, üniversitemiz Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi (https://obis.selcuk.edu.tr) sistemi giriş şifresi ile aynıdır.

Selçuk Üniversitesi öğrenci giriş şifresi nasıl alınır?​

Selçuk Üniversitesi öğrenci giriş şifresi nasıl alınır?
Şifrenizi bilmiyor ya da giriş yapamıyorsanız https://uzemegitim.selcuk.edu.tr/kilavuzlar/de steksortel. pdf bağlantısında yer alan BİRİMİNİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ ile görüşerek şifrenizi yenileyiniz.

Google Classroom'da ödev yükleme işlemi oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. Öncelikle classroom.google.com adresine gidin ve "Oturum Aç" seçeneğini tıklayarak hesabınıza giriş yapın.
2. Ardından "Sınıf Çalışmaları"nı seçerek ilgili sınıfa gidin.
3. Ödevi teslim etmek istediğiniz ödevi seçin ve üzerine tıklayın.
4. Ödevinize bir veya birden fazla dosya eklemek için "Dosya Ekle" seçeneğini kullanabilirsiniz.
5. Eğer fotoğraf yüklemek istiyorsanız, film rulosundan fotoğraf seçerek yükleyebilirsiniz.
6. Sahip olduğunuz dosyaları Google Dokümanlar, Slaytlar, E-Tablolar veya Çizimler'de açıp üzerinde çalıştıktan sonra ödevinize ekleyebilirsiniz.
7. Tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra "Gönder" veya "Teslim Et" butonuna tıklayarak ödevinizi yükleyebilirsiniz.

Ödev yükleme işlemi tamamlandıktan sonra öğretmeninizin geri bildirimini bekleyebilirsiniz. Mümkünse ödevi yüklemeye biraz zaman ayırarak eksiksiz ve düzenli bir şekilde yüklemeniz önemlidir.

Google Classroom'ı kullanırken herhangi bir sorun yaşarsanız, sınıfınızın öğretmeniyle iletişime geçebilir veya Google Classroom'ın yardım merkezine başvurabilirsiniz. İyi çalışmalar!

Geri