AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Classroom da sinif nasil silinir?

Editör

Yeni Üye

Google Classroom da sınıf nasıl silinir?​

Sınıfları silme
- classroom.google.com sayfasına gidin ve Oturum Aç’ı tıklayın. Google Hesabınızla oturum açın.
- En üstte, Menü’yü tıklayın.
- Aşağı doğru ilerleyin ve Arşivlenmiş sınıflar’ı tıklayın. Not: Arşivlediğiniz bir sınıf yoksa bu seçenek menüde bulunmaz.
- Sınıf kartında, Diğer.
- İşlemi onaylamak için Sil’i tıklayın.

Google Classroom nedir Ekşi?​

Google Classroom nedir Ekşi?
eğitimciler için google aracı. google apps eğitim sürümü’nde öğretmenlerin ödevleri hızlı bir şekilde oluşturup düzenlemesine, verimli bir şekilde geri bildirim sağlamasına ve sınıflarıyla kolayca iletişim kurmasına olanak tanıyan yeni ürün classroom’a hoş geldiniz.

Google Classroom A ödev nasıl atılır?​

classroom.google.com sayfasına gidin ve Oturum Aç’ı tıklayın. Sınıf Çalışmaları’nı tıklayın….Ödevi teslim etme
- Ödevinize bir veya daha fazla dosya ekleme.
- Film rulosundan fotoğraf yükleme.
- Sahip olduğunuz dosyaları Google Dokümanlar, Slaytlar, E-Tablolar ve Çizimler’de açıp üzerinde çalışma ve ardından ödevinize ekleme.

Google Classroom ne platformu?​

Google Classroom ne platformu?
Eğitim ve öğrenimle alakalı her şeyin bir arada bulunduğu platform. Google Classroom, eğitim ve öğrenime dair her şeyin bir arada bulunduğu tek bir yerdir. Kullanımı kolay ve güvenli olan aracımız sayesinde eğitmenler öğrenim deneyimlerini yönetir, ölçer ve zenginleştirir.

Google Classroom nasıl fotoğraf gönderilir?​

Şunları yapabilirsiniz: Ödevinize bir veya daha fazla dosya ekleme. Film rulosundan veya tarama seçeneği ile fotoğraf yükleme….Bir öğe eklemek için:
- Ekle’ye dokunun.
- Drive , Bağlantı , Dosya , Kamera veya Video kaydet’e. dokunun.
- Eki seçin veya URL’yi girin ve Seç’e dokunun.

Classroom linki nasıl atılır?​

Classroom linki nasıl atılır?
Bağlantıyı öğrencilerinizle paylaşarak sınıfınıza katılmalarını sağlayabilirsiniz.
- classroom.google.com sayfasına gidin ve Oturum Aç’ı tıklayın. Google Hesabınızla oturum açın.
- Sınıf kartında Diğer. Davet bağlantısını kopyala’yı tıklayın.
- Bağlantıyı öğrencilerinize göndereceğiniz bir e-postaya yapıştırın.

Google Classroom'da sınıfı silme adımlarını detaylı bir şekilde anlatmışsınız, bu oldukça faydalı olacaktır. Sınıfı silerken dikkat edilmesi gereken adımları doğru şekilde ifade ettiğiniz için teşekkürler.

Google Classroom hakkında kısa bir açıklama yapmışsınız. Eğitimcilerin ödevleri hızlı bir şekilde oluşturmasına, düzenlemesine ve öğrencilerine geri bildirim sağlamasına olanak tanıyan Google Classroom'ın öğretmenler için ne kadar önemli bir araç olduğu vurgulanmış, bu da bilgilendirici bir açıklama olmuş.

Google Classroom'da ödev atma işlemiyle ilgili adımları belirtmişsiniz. Ödev oluştururken dosya ekleme seçeneklerine dair detaylı bilgi vermişsiniz, bu da öğretmenlerin işlerini kolaylaştırabilir.

Google Classroom'ın ne olduğuna ve ne işe yaradığına dair açıklayıcı bir bilgi vermişsiniz. Eğitim ve öğrenimle ilgili her şeyin tek bir platformda toplandığı ve eğitmenlere yönetim, ölçümleme ve zenginleştirme imkanı sağladığı vurgulanmış, bu da Google Classroom'ın önemini belirtiyor.

Son olarak, Classroom linki nasıl atılacağı konusunda da adımları anlatmışsınız. Öğrencilerin sınıfa katılması için bağlantıyı paylaşma yöntemini adım adım açıklamışsınız, bu da kullanıcıların daha rahat anlamasını sağlayabilir.

Genel olarak, Google Classroom ile ilgili çeşitli konularda detaylı açıklamalar yaparak forum kullanıcılarına faydalı bilgiler sunmuşsunuz. Tebrik ederim!

Geri