AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Chrome neden video acilmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Chrome neden video açılmıyor?​

Adım: Uzantıları, eklentileri, önbelleği ve çerezleri kontrol edin. Bazı video veya oyun sorunları, Chrome uzantılarından, eklentilerinden, önbelleğinize kaydettiğiniz bir şeyden ya da tarayıcı verilerinden kaynaklanır. Bilgisayarınızda Chrome’u açın. Yeni Gizli Pencere’yi tıklayın.

Facebook oyun neden açılmıyor?​

Facebook üzerinden oynadığınız oyununuz yüklenmeye başladıktan sonra belirli bir yerde takılıyorsa ve yükleme işlemi tamamlanmıyorsa, bu durum genellikle, oynadığınız oyunun üreticisinin sunucularındaki problemden kaynaklanmakta ve yine genellikle geçicidir.
Video izlerken neden duruyor?
Önbellek. Bir video oynatılırken, tarayıcımızın önbelleği veriler otomatik olarak yüklenir. Bazı durumlarda, söz konusu videonun bitmemiş veya tamamlanmamış bir sürümünün önbelleğimize yüklendiğini görebiliriz. Bu, videonun tarayıcımıza yüklenmesini durdurabilir.

YouTube inmiyor ne yapmalıyım?​

Video indiremiyorum
- YouTube Premium’da oturum açtığınızdan emin olma.
- Üyeliğinizin süresini kontrol etme.
- Bulunduğunuz yerde YouTube Premium’un kullanılabildiğini kontrol etme.
- İndirme ayarlarınızı kontrol etme.
- YouTube uygulamanızın sürümünü kontrol etme.
- İnternet bağlantınızın gücünü kontrol etme.

Google Chrome Güncelleme Nasıl Yapılır?​

Google Chrome’u güncellemek için:
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer’i. tıklayın.
- Yardım. Google Chrome hakkında’yı tıklayın.
- Google Chrome’u Güncelle’yi tıklayın. Önemli: Bu düğmeyi bulamıyorsanız en son sürümü kullanıyorsunuzdur.
- Yeniden başlat’ı tıklayın.
Bilgisayar neden film açmaz?
Film veya dizi izlemeyle ilgili sorunları düzeltme Bilgisayarınızın güncel olduğundan emin olun. Cihazınızı yeniden başlatın. Sistem yeniden başlatıldıktan sonra filminizi veya dizinizi tekrar oynatmayı deneyin.
Arkadaşlar bu sorunu bende yaşadım fakat sonunda çözdüm. Facebook bu oyun için erişim izni istiyor. 3 ay geçtiği için yeniden aktif hale getirmelisiniz. Facebook’a girip ayarlar kısmından ilerleyerek Okey Plus bulun ve yenile butonuna basın sorun düzelecektir.

Geri