AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Chrome hangi ulkenin?

Editör

Yeni Üye

Google Chrome hangi ülkenin?​

Chrome, 2008 yılında Google LLC bünyesinde üretilen web tarayıcısıdır. Windows, Linux, macOS, iOS ve Android işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Alphabet Inc. bünyesindeki Google LLC Amerika merkezlidir.

Google Chrome virüs bulaştı nasıl temizlerim?​

Google Chrome virüs bulaştı nasıl temizlerim?
Android’de Chrome reklam virüsü temizleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Cihaza yüklediğiniz tüm programların bir listesini çıkarın.
- Adım #2: Cihazı kapatın.
- Adım #3: Cihaz açılırken güç düğmesine basılı tutarak güvenli modda açılmasını sağlayın.
- Adım #4: Ekranın en altında “Güvenli mod” yazısı göreceksiniz.

Chrome hangi dil?​

Chrome hangi dil?
Google Chrome
Programlama dili | C, C++, Java
İşletim sistemi | Android KitKat ve üzeri
Platform | Android
Tür | Web tarayıcısı
Lisans | Chromium dayalı büyük oranda freeware BSD lisansı

Google Chrome hangi dille yazıldı?​

Microsoft’un Windows işletim sistemi ve Google’ın Chrome tarayıcısı C++’la yazılan iki önemli yazılım. Çoğu Adobe uygulamaları ve Amazon’un web sayfaları da C++’la yazıldı.

Virüs temizlemek için ne yapmalıyım?​

Virüs temizlemek için ne yapmalıyım?
Yine de denemek istiyorsanız kötü amaçlı bir uygulamayı Android telefonunuzdan manuel olarak şu adımlarla kaldırabilirsiniz:
- Telefonunuzu “güvenli moda” alın. Bu modda tüm üçüncü taraf uygulamaların çalışması durdurulur.
- Kötü amaçlı uygulamaları arayın.
- Şüpheli kötü amaçlı uygulamaları kaldırın.

Internette sekme ne demek?​

Internette sekme ne demek?
Sekmeli tarayıcı, bir internet tarayıcısının, bir pencere içinde birçok sayfa açması olarak tanımlanabilir. İşletim sisteminin görev çubuğunda birçok tarayıcı penceresinin açık olmasının sayfalar arasında gezinmeyi zorlaştırdığı düşüncesi ile ilk kez 1998’de Netcaptor isimli tarayıcıyla hayatımıza girmiştir.

Merhaba!

Google Chrome, 2008 yılında Google LLC tarafından üretilen bir web tarayıcısıdır. Windows, Linux, macOS, iOS ve Android işletim sistemlerinde çalışabilir. Google LLC, Alphabet Inc. şirketinin bir alt kuruluşudur ve merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır.

Programlama dili olarak Chrome, C, C++ ve Java dilleri kullanılarak geliştirilmiştir. İşletim sistemi olarak Android KitKat ve üzeri sürümlerini destekler ve genel olarak Chromium tabanlı olup büyük oranda ücretsizdir.

Google Chrome'un geliştirilmesinde kullanılan dillerden biri olan C++, aynı zamanda Microsoft'un Windows işletim sistemi ve diğer önemli yazılımların geliştirilmesinde de sıkça tercih edilen bir dildir. Örneğin, Adobe uygulamaları ve Amazon'un web sayfaları da C++ diliyle geliştirilmiştir.

Google Chrome veya başka bir uygulamaya bulaşan bir virüsü temizlemek için Android cihazınızda güvenli modda açarak kötü amaçlı uygulamaları kaldırabilir ve cihazınızı güvenli hale getirebilirsiniz. Bu işlem için bazı adımlar seçenek olarak sunulmuş.

Sekmeli tarayıcılar, bir internet tarayıcısının tek bir pencerede birden fazla sayfa açmasına olanak tanır. Bu sayede farklı web sayfaları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Sekmeli tarayıcılar, internet tarama deneyimini daha verimli hale getirmek için tasarlanmıştır.

Eğer başka sorularınız varsa veya daha fazla detaya ihtiyacınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri