AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Chrome Gizlilik Modu Nasıl Açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Google Chrome Gizlilik Modu Nasıl Açılır? Gizlilik modunu açmak için Google Chrome tarayıcınızı açın ve sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayın. Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin. Ayarlar sayfasında “Gizlilik ve güvenlik” bölümüne gidin. Burada “Gizlilik ve güvenlik ayarları”nı tıklayın. Açılan sayfada “Gizlilik ve güvenlik” başlığı altında “Gizlilik” seçeneğini bulun ve tıklayın. “Gizlilik” sayfasında “Gizlilik ve güvenlik seviyesi” başlığı altında “Gizli” seçeneğini işaretleyin. Bu işlemi yaptıktan sonra tarayıcınız gizlilik moduna geçecektir. Artık internet gezinmelerinizde daha güvenli ve özel bir deneyim yaşayabilirsiniz.
İçindekiler

Google Chrome, internet tarayıcılarının en popülerlerinden biridir ve gizlilik modu kullanıcıların çevrimiçi gizliliklerini korumalarına yardımcı olur. Google Chrome’da gizlilik modunu açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Google Chrome tarayıcısını açın.
2. Adım: Sağ üst köşede yer alan üç noktalı menü simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Yeni Gizli Pencere” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Yeni bir gizli pencere açılacaktır. Bu pencerede gezinirken tarayıcınızın geçmişi, çerezleri ve diğer verileri kaydedilmeyecektir.
5. Adım: Gizli pencereyi kullanarak internete istediğiniz gibi göz atabilirsiniz. Açık olan normal pencere ve gizli pencere arasında geçiş yapabilirsiniz.
6. Adım: Gizli pencereyi kapatmak için pencerenin sağ üst köşesinde yer alan “X” simgesine tıklayın.
Google Chrome gizlilik modu, çevrimiçi etkinliklerinizi gizli tutmanıza yardımcı olur. Ancak, gizli modda gezinirken dikkatli olmanız ve kişisel bilgilerinizi paylaşmamanız önemlidir.

Google Chrome Gizlilik Modu Neden Kullanılır?

Google Chrome gizlilik modu, çevrimiçi gizliliğinizi korumanıza yardımcı olan bir özelliktir. Gizlilik modunda gezinirken tarayıcınızın geçmişi, çerezleri ve diğer verileri kaydedilmez. Bu sayede, başkaları tarafından erişilebilecek izler bırakmadan internete göz atabilirsiniz.
Gizlilik modu ayrıca aşağıdaki durumlarda da kullanışlı olabilir:
1. Paylaşılan bir bilgisayarda: Eğer başka kişilerle aynı bilgisayarı kullanıyorsanız, gizlilik modu kullanarak kendi çevrimiçi etkinliklerinizi gizli tutabilirsiniz.
2. Hediye alışverişi: Bir hediye almak için internet üzerinde araştırma yapıyorsanız, gizlilik modu kullanarak araştırmalarınızı gizli tutabilir ve sürprizi bozmamış olursunuz.
3. İnternet geçmişini temiz tutmak: Gizlilik modunu kullanarak tarayıcınızın geçmişini temiz tutabilirsiniz. Gizli pencerede gezinirken hiçbir geçmiş kaydedilmez ve böylece tarayıcınızı daha temiz tutabilirsiniz.

Google Chrome Gizlilik Modu Hangi Tuş Kombinasyonu ile Açılır?

Google Chrome gizlilik modunu açmak için tuş kombinasyonu kullanabilirsiniz. Gizlilik modunu açmak için aşağıdaki tuş kombinasyonunu kullanabilirsiniz:
Ctrl + Shift + N
Bu tuş kombinasyonunu kullanarak hızlı bir şekilde yeni bir gizli pencere açabilirsiniz.

Google Chrome Gizlilik Modu Nasıl Kapatılır?

Google Chrome gizlilik modunu kapatmak oldukça basittir. Gizlilik modunu kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Gizli pencereyi kapatmak istediğinizde, pencerenin sağ üst köşesinde yer alan “X” simgesine tıklayın.
2. Adım: Gizli pencere kapatıldığında, normal pencereye geri döneceksiniz ve gizlilik modu kapatılmış olacaktır.
Gizlilik modunu kullanırken dikkatli olmanız ve kişisel bilgilerinizi paylaşmamanız önemlidir.

Google Chrome Gizlilik Modu Güvenli mi?

Google Chrome gizlilik modu, çevrimiçi gizliliğinizi korumanıza yardımcı olan bir özelliktir. Gizlilik modunda gezinirken tarayıcınızın geçmişi, çerezleri ve diğer verileri kaydedilmez. Ancak, gizlilik modu kullanmanın tamamen güvenli olduğunu söylemek mümkün değildir.
Gizlilik modunda gezinirken dikkatli olmanız ve kişisel bilgilerinizi paylaşmamanız önemlidir. Özellikle, gizlilik modunda bile güvenli olmayan web sitelerine kişisel bilgilerinizi girmemelisiniz.
Google Chrome’un gizlilik modu, çevrimiçi gizliliğinizi korumak için bir araçtır, ancak tamamen güvenli olmak için diğer güvenlik önlemlerini de almanız önemlidir.

Google Chrome tarayıcısında gizlilik modunu açmak için Ctrl+Shift+N tuşlarına basın.
Gizlilik modu açıldığında tarayıcınız gezinme verilerini kaydetmez ve çerezleri siler.
Gizlilik modunda gezindiğiniz web siteleri tarayıcınızın geçmişine kaydedilmez.
Gizlilik modunda açtığınız sekmeler otomatik olarak kapatıldığında geçmişiniz silinir.
Gizlilik modu, tarayıcınızın geçmişini ve çerezlerini temiz tutmanıza yardımcı olur.

Ctrl+Shift+N tuşlarına basarak gizlilik modunu açabilirsiniz.
Gizlilik modunda gezindiğiniz web siteleri tarayıcınızın geçmişine kaydedilmez.
Gizlilik modu açıkken tarayıcınız gezinme verilerini kaydetmez ve çerezleri siler.
Gizlilik modunda açılan sekmeler otomatik olarak kapatıldığında geçmişiniz silinir.

Geri