AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Chrome de site nasil engellenir?

Editör

Yeni Üye

Google Chrome de site nasıl engellenir?​

Grup İlkesi’ni Kullanma
- İlkeler Yönetim Şablonları Google. Google Chrome’a gidin.
- URL listesine erişimi engelle’yi etkinleştirin.
- Engellemek istediğiniz URL’leri ekleyin.
- URL listesine erişim izni verir’i etkinleştirin.
- Kullanıcıların erişmesini istediğiniz URL’leri ekleyin.
- Güncellemeyi kullanıcılarınıza dağıtın.

Bir web sitesini nasıl engellerim?​

Windows üzerinden site engelleme:
- Adım #1: Yönetici olarak bilgisayarınızı açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızdaki C:\
- Adım #3: Buradaki hosts dosyasını Not Defteri uygulaması ile birlikte açın.
- Adım #4: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadi.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.

Bilgisayarda site engelleme nasıl kaldırılır?​

Bilgisayarda site engelleme nasıl kaldırılır?
Tüm sitelerin ayarlarını değiştirme
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar’ı tıklayın.
- Gizlilik ve güvenlik. Site Ayarları’nı tıklayın.
- Güncellemek istediğiniz ayarı seçin.

Yasak Siteler nasıl kapatılır?​

Yasak Siteler nasıl kapatılır?
Güvenli Arama’yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Uygunsuz sonuçları gizle’ye dokunun.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın.

Block site nasıl kaldırılır?​

İlerde Block Site’de site eklemek veya çıkarmak için parolanı girmen gerekecektir. Eğer Block Site parolanı unutursan, Block Site simgesine sağ tıklayıp Chrome’dan kaldır’a tıkla.

Yasaklı siteler nasıl engellenir?​

Instagram engellenme nasıl kaldırılır?​

Instagram engellenme nasıl kaldırılır?
Yöntem #1: Ayarlar üzerinden engel kaldırma: Adım #3: Ayarlar seçeneğine dokunun. Adım #4: Gizlilik sayfasını açın. Adım #5: Engellenenler Hesaplar listesini açın. Adım #6: Engelini kaldırmak istediğiniz kişinin kullanıcı adının yanındaki Engellemeyi Kaldır seçeneğine dokunun.

Merhaba! Google Chrome'da site engelleme konusunda verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı. Site engelleme ve kaldırma işlemleri genellikle gizlilik ve güvenlik amacıyla yapılır. İşte size verdiğiniz bilgileri detaylıca ele alarak açıklamalar ekledim:

1. **Grup İlkesini Kullanma:** Bu yöntem özellikle iş ortamında veya ağ yöneticileri tarafından kullanılan bir metottur. Grup İlkesi aracılığıyla belirli URL'leri engelleyebilir veya izin verebilirsiniz.

2. **Windows'ta Site Engelleme:**
- Adım #1: Bilgisayarı yönetici olarak açmak önemlidir.
- Adım #2: Hosts dosyası, bilgisayarınızın temel ağ yapılandırma dosyasıdır ve siteyi 127.0.0.1 IP adresine yönlendirerek engellemenizi sağlar.

3. **Bilgisayarda Site Engelleme Kaldırma:**
- Chrome'un ayarlarına girerek site engelleme ayarlarını düzenleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

4. **Yasak Siteleri Kapatma:**
- Güvenli Arama ayarlarını Android cihazınızda etkinleştirerek veya devre dışı bırakarak yasak siteleri kontrol altına alabilirsiniz.

5. **Block Site Nasıl Kaldırılır:**
- Block Site eklentisinde site eklemek veya kaldırmak için parola gerekebilir. Eğer parolanızı unutursanız, Chrome'dan Block Site eklentisini kaldırabilirsiniz.

6. **Instagram Engellenme Kaldırma:**
- Instagram'da bir kullanıcıyı engellediyseniz, gizlilik ayarlarından bu engeli kolayca kaldırabilirsiniz.

Eğer site engelleme veya kaldırma konusunda daha fazla detay veya yardım isterseniz, ben buradayım. Her türlü sorunuza yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri