AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Chrome cok yavas calisiyor ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google Chrome çok yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?​

Disk erişimi yavaşsa veya yeterli sistem belleği yoksa ana işlem yavaşlar. İyi programlanmamış web uygulamaları çalıştırırsanız oluşturucu işleminin CPU kullanımı artar. Chrome Tarayıcı sekmelerini ayırın ve hangi web uygulamalarının ya da web sayfalarının tarayıcı performansını düşürdüğünü belirleyin.

Hay aksi neden çıkar?​

Web sayfası yerine “Hay Aksi!” mesajı veya başka bir hata kodu görüyorsanız Chrome, sayfayı yüklemeyle ilgili sorun yaşıyordur. Ayrıca sayfanın yavaş yüklendiğini veya hiç açılmadığını da görebilirsiniz. Aşağıdaki hata kodları, sayfanın açılmasıyla ilgili bir sorun olduğu anlamına gelir.
Google Chrome’u hızlandırma
- Adım: Chrome’u güncelleyin.
- Adım: Kullanılmayan sekmeleri kapatın.
- Adım: İstenmeyen işlemleri kapatın veya durdurun.
- Adım: Chrome’un sayfaları daha hızlı açmasına izin verin.
- Adım: Bilgisayarınızda Kötü Amaçlı Yazılımlar olup olmadığını kontrol edin.
En hızlı web tarayıcısı hangisi?
En iyi internet tarayıcısı 2021 Hız, güvenlik ve bunun gibi kriterler açısından 2021 yılının en iyi internet tarayıcısı seçenekleri aşağıdaki gibi sıralanıyor: Mozilla Firefox. Microsoft Edge. Google Chrome.
Mobil Chrome neden yavaş?
Chrome’da web’in yavaş yüklenmesinin ilk ve en yaygın nedenlerinden biri, sunucu web sayfasının barındırıldığı yerde bir sorun var. Sunucuda bir donanım sorunu olabilir veya sadece doymak. Bu durumlarda yanıt genellikle uzun bir gecikmeyle veya hatta doğrudan gerçekleşir, yanıt sunucudan gelmez ve tipik olanı gösterir.

Result_code_hung hatası nedir?​

RESULT_CODE_HUNG hatasının en sık görülme sebebi stabil bir internet bağlantısına sahip olmamaktır. Buraya tıklayarak veya YouTube gibi bir siteye girmeye çalışarak internetinizin stabil çalıştığından emin olun. Yalnızca bu sayfada hata alıyorsanız bir sonraki çözüme geçin.

Google Chrome durduruldu hatası nasıl düzeltilir?​

Adım: Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin Tüm uygulamaları göster’e dokunun. dokunun. Önbelleği Temizle’ye dokunun. Ardından, Verileri temizle’ye dokunun.
Chrome Flags ayarları nasıl kullanılır? Adım #1: chrome://flags adresini URL çubuğuna kopyalayın ve Enter’a basın. Karşınıza çıkan ekranda değiştirilebilir birçok özellik göreceksiniz. Search flags kısmından değiştirmek istediğiniz özellikleri arayarak, kolayca bulabilir ve tercihinize bağlı olarak değiştirebilirsiniz.
Yavaş çalışan telefon nasıl hızlandırılır?
Android telefonları hızlandırmak için ilk ipucumuz: basit bir yeniden başlatma işlemi. Telefonunuzu kapatıp açın….Veri depolamanızı temizleyin
- Ayarlar’ı ve ardından Uygulamalar’ı açın.
- Önbelleğe alınan veri miktarını görmek için her bir uygulamaya bakın.
- “Önbelleği temizle” düğmesine tıklayın.

Geri