AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google Bildirim Nasıl Kapatılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Google Bildirim Nasıl Kapatılır? Google bildirimlerini kapatmak için Google hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından Ayarlar sekmesine tıklayın ve Bildirimler seçeneğini bulun. Burada Google uygulamaları için bildirimleri yönetebilirsiniz. İstediğiniz uygulamanın yanındaki geçiş düğmesini kapalı konumuna getirerek bildirimleri devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca bildirimlerin nasıl görüneceğini de özelleştirebilirsiniz. İstediğiniz uygulamaların bildirimlerini sessize alabilir veya belli bir süre için durdurabilirsiniz. Bu sayede gereksiz bildirimlerden kurtulup daha verimli bir kullanım sağlayabilirsiniz.
İçindekiler

Google Bildirimleri, kullanıcılara çeşitli uygulamalar ve servisler hakkında bilgilendirme sağlayan bir özelliktir. Ancak bazen bu bildirimler rahatsız edici olabilir ve kapatmak isteyebilirsiniz. Google Bildirimlerini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: Ayarlar Menüsünü Açın

Google Bildirimlerini kapatmak için öncelikle cihazınızdaki Ayarlar menüsünü açmanız gerekmektedir. Ayarlar menüsü genellikle ana ekranınızda bulunan dişli simgesi şeklinde bir ikonla temsil edilir.

2. Adım: Bildirim Ayarlarına Girin

Ayarlar menüsünü açtıktan sonra, Bildirimler veya Uygulamalar başlığı altında bir seçenek bulmanız gerekmektedir. Bu seçeneği bulduktan sonra üzerine tıklayarak Bildirim Ayarlarına girebilirsiniz.

3. Adım: Google Bildirimlerini Bulun

Bildirim Ayarlarına girdikten sonra, listede Google veya Google uygulamaları gibi bir başlık bulunmalıdır. Bu başlığa tıklayarak Google Bildirimlerini bulabilirsiniz.

4. Adım: Bildirimleri Kapatın

Google Bildirimlerini kapatmak için karşınıza çıkan ekranda birçok seçenek bulunabilir. Bu seçenekler arasında “Bildirimleri Göster” veya “Bildirimleri Engelle” gibi seçenekler olabilir. Bu seçeneklerden istediğinizi seçerek Google Bildirimlerini kapatabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Google Bildirimlerini kapatmanız mümkündür. Böylece rahatsız edici bildirimlerden kurtulabilir ve daha sakin bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Unutmayın, bu adımlar cihazınıza göre farklılık gösterebilir, ancak genel olarak benzer adımlar izlemeniz gerekmektedir.

Google bildirimlerini kapatmak için Ayarlar’a girin.
Bildirimler bölümünde Google uygulamasını seçin.
Bildirimleri kapatmak için Bildirimler öğesini devre dışı bırakın.
Bildirimlerin yanı sıra titreşim veya ses ayarlarını da değiştirebilirsiniz.
Bildirimleri yeniden etkinleştirmek isterseniz, aynı adımları izleyin.

Ayarlar’a girin.
Google uygulamasını seçin.
Bildirimler öğesini devre dışı bırakın.
Titreşim veya ses ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Geri