Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Google Benim İşletmem Nasıl Onaylanır?

SoruCevap

Yeni Üye
Google Benim İşletmem Nasıl Onaylanır? Google My Business kaydınızı onaylatmak için öncelikle hesabınızı oluşturmanız gerekmektedir. Google My Business hesabıyla işletmenizi doğru bir şekilde temsil edebilirsiniz. İşletme sahipleri, Google My Business hesaplarını kullanarak işletme bilgilerini güncelleyebilir ve müşterilerle etkileşimde bulunabilir. Doğru bir şekilde onaylanmış bir hesap, işletmenizin arama sonuçlarında daha fazla görünmesini sağlar. İşletmenizin doğrulama sürecini hızlandırmak için doğru ve eksiksiz bilgiler sağlamalısınız. İşletmenizin fiziksel bir adresi varsa, posta yoluyla bir doğrulama kodu alabilirsiniz. İşletmenizin itibarı ve güvenilirliği için Google My Business hesabınızı onaylatmayı unutmayın.
İçindekiler

Benim İşletmem Nasıl Onaylanır?​

Google Benim İşletmem, işletme sahiplerine işletmelerini Google’da daha görünür hale getirme ve müşteri kitlesini genişletme imkanı sunan bir platformdur. İşletmenizin Google’da onaylanması için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:
1. İlk olarak, bir Google Hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Eğer zaten bir hesabınız varsa, doğrudan Google Benim İşletmem’e giriş yapabilirsiniz.
2. Google Benim İşletmem web sitesine gidin ve “İşletme Ekle” butonuna tıklayın.
3. Açılan sayfada işletme bilgilerinizi doldurun. İşletme adınızı, adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve diğer ayrıntıları girin.
4. İşletme kategorisini seçin. İşletmenizin hangi sektörde faaliyet gösterdiğini belirtmelisiniz.
5. İşletmenizin konumunu harita üzerinde işaretleyin. Böylece kullanıcılar, işletmenizi daha kolay bulabilir.
6. İşletmenizin fotoğraflarını yükleyin. Fotoğraflar, işletmenizin daha çekici ve ilgi çekici görünmesine yardımcı olur.
7. İşletmenizin çalışma saatlerini belirtin. Böylece potansiyel müşterileriniz, hangi saatlerde işletmenize gelebileceklerini öğrenebilirler.
8. İşletmenizin web sitesi ve sosyal medya hesaplarını ekleyin. Bu şekilde müşterileriniz, işletmeniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.
9. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz olarak girdiğinizden emin olun.
İşletmenizin Google Benim İşletmem’e eklenmesi ve onaylanması bir süre alabilir. Google, işletmenizin gerçek ve mevcut olduğunu doğrulamak için bazı adımlar atabilir. Bu adımlar arasında telefon veya posta ile doğrulama, işletmenizin web sitesine veya sosyal medya hesaplarına erişim kontrolü gibi işlemler bulunabilir. Onay süreci tamamlandıktan sonra işletmeniz Google’da görünür hale gelir ve kullanıcılar tarafından bulunabilir.
Önemli Not: İşletmenizin Google’da daha iyi görünmesi ve müşteri kitlesiyle etkileşim kurabilmesi için işletme bilgilerinizi düzenli olarak güncellemeniz önemlidir. İşletme adresi, iletişim bilgileri, çalışma saatleri gibi bilgilerin güncel ve doğru olması, müşterilerinizin size ulaşmasını kolaylaştırır.
İşletmenizin Google’da onaylanması ve görünür hale gelmesi, müşteri potansiyelinizi artırabilir ve işletmenizin büyümesine katkıda bulunabilir. Bu nedenle, Google Benim İşletmem’i kullanarak işletmenizi tanıtmak ve yönetmek önemli bir adımdır.

Google Benim İşletmem Nasıl Onaylanır?​

Google Benim İşletmem Nasıl Onaylanır?
Google My Business hesabınızı oluşturun.
İşletmenizin doğruluğunu kanıtlayın.
İşletme bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girin.
Google rehberinde işletmenizin bulunması için uygun bir kategori seçin.
İşletmenizin doğrulama sürecini tamamlayın.

Google My Business hesabınızı oluşturun.
İşletmenizin doğruluğunu kanıtlayın.
İşletme bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girin.
Google rehberinde işletmenizin bulunması için uygun bir kategori seçin.
İşletmenizin doğrulama sürecini tamamlayın.

Geri