Google benim Isletmem nasil kapatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Google benim Isletmem nasil kapatilir?​

Bir işletme grubunu silmeden önce tüm konumların sahipliğini aktarmanız veya hesaptan her bir konumun İşletme Profilini silmeniz gerekir.
- İşletme Profilinizi yönetmek için oturum açın.
- Sol üstte, silmek istediğiniz işletme grubunu seçin.
- Grup ayarları
- “İşletme grubunu silin” kutusunda Sil’i tıklayın.
Google Yorumlar nasil kapatilir?
Yorum silme
- Bilgisayarınızda Currents’ı açın.
- Yorum yaptığınız yayını bulun.
- Yorumun sağ üst tarafında, Diğer Yorumu sil. Sil’i tıklayın.

Işletme profili ne demek?​

Instagram işletme hesabı, normal profillerden farklı olarak işletme sahiplerinin Instagram takipçileri ile daha hızlı temas kurmasını ve istatistikleri takip etmesini öngören yeni bir Instagram hesap türüdür.
Neden neden üyeliğinizi iptal ediyorum?
Üyeliğimi nasıl iptal ederim? Standart üye olarak profilinizi silmek ve üyeliğinizi iptal etmek için eÇift’e giriş yapıp “Profil” menüsündeki “Üyelik Ayarlarım” linkini tıklayın.Önce “Üyelik Ayarlarınız” sekmesini, daha sonra “Profil statünüz” bölümündeki “düzenle” butonu tıkladığınızda “Profilinizi silmek için tıklayın” linkine ulaşacaksınız.
Premium üye olarak eÇift kullanım şartlarında da belirtildiği üzere üyeliğinizi iptal edebilmek için eÇift’le yazılı olarak e-posta veya faks yolu ile irtibata geçmek ve üyeliğinize ilişkin iptal talebinizi eÇift’e iletmek zorundasınız. Kimlik doğrulaması için e-posta adresinizi, kullanıcı kodunuzu ve güvenlik parolanızı belirtmeniz gerekmektedir.
Ya da eçift üyelik kaydınızı iptal ediniz mi?
eÇift üyelik kaydınızı, üyelik süresinin dolmasından EN GEÇ 30 GÜN ÖNCE iptal etme hakkına sahipsiniz. Bu durumda, üyeliğe bağlı olan her türlü otomatik üyelik yenilemesi de iptal edilmiş olacaktır. Mevlüt Pehlivan Sok.

Geri