AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Google anket nasil sonlandirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Google anket nasıl sonlandırılır?​

Diğer seçenekler
- Google Formlar’da bir formu açın.
- Üstteki Yanıtlar’ı tıklayın.
- “Yanıtlar kabul ediliyor” için Açık ayarını Kapalı hale getirin.
Google Dokümanlar nerede?
Bilgisayarınızda docs.google.com adresine giderek Dokümanlar ana ekranını açın. Sol üstte, “Yeni bir doküman hazırlamaya başlayın” bölümünde Boş seçeneğini tıklayın.
Google dokumanlar güvenli mi?
Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar’da bir dosya oluşturup paylaştığınızda, bu dosya birinci sınıf veri merkezlerimizde güvenli bir şekilde depolanır. Aktarım halindeki ve aktif olmayan veriler şifrelenir. Bu dosyalara çevrimdışı olarak erişmeyi tercih ederseniz bu bilgileri cihazınızda depolarız.

Drive paylaşımlarında bulunan yetki türleri nelerdir?​

Bir kullanıcıyla dosya paylaşırken kullanıcının o dosyayla neler yapabileceğini seçebilirsiniz.
Google Survey nasıl yapılır?
Google Formlar’ı kullanma
- Adım: Yeni bir form veya test oluşturun. forms.google.com adresine gidin.
- Adım: Formu veya testi düzenleyin ve biçimlendirin. Bir forma metin, resim veya videolar ekleyebilir, bunları düzenleyebilir ya da biçimlendirebilirsiniz.
- 3. Adım: Formunuzu doldurmaları için başkalarına gönderin.
Google Play fotoğraflar güvenli mi?
Tüm fotoğraf ve videolarınızın yer aldığı Google Fotoğraflar otomatik olarak organize edilir ve buradan fotoğraf ve videolarınızı kolayca paylaşabilirsiniz. Anılarınızı güvenli bir şekilde saklayıp paylaşabilmeniz için gelişmiş güvenlik altyapısına ve kullanımı kolay gizlilik denetimlerine yatırım yapıyoruz.
Ek OneDrive güvenlik özellikleri Şüpheli etkinlik izleme – Hesabınıza yetkisiz erişimi önlemek için OneDrive, şüpheli oturum açma girişimlerini izler ve engeller. Ayrıca, yeni bir cihazdan veya konumdan oturum açma girişimi gibi olağan dışı bir etkinlik algılandığında size bir e-posta bildirimi gönderilir.

Geri