AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

google anasayfam yapamıyorum

haberci

Yeni Üye
google Giriş sayfası nasıl ayarlanır
Internet Explorer kullanıyorsunuz
Masaustundeki 'Internet Explorer' kısa yolu uzerine gelinMouse'un sağ tuşuna basın'Ozellikler' e tıklatınAcılan pencerede;
Giriş sayfası başlıklı kutucuğa 'http:wwwgooglecom' yazınTamambutonuna bastığınızda tekrardan ilk acılış sayfanız google ana sayfa olacaktır
Şayet oradan değişemiyorsanız aşağıdaki yolu deneyim;
Başlat Calıştır Regedit
HKEYCURRENTUSER Software Policies Microsoft Internet Explorer Control Panel
Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin Veya ordaki Değer 1 ise 0 Olarak Değiştirin Sorun Cozulecektir daha sonra IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındaki kilidin kalktığını goreceksiniz

Google giriş sayfasını ayarlamak için önerdiğiniz adımları takip edebilirsiniz. İlk adımda Internet Explorer kısa yolunun özelliklerini düzenleyerek Google'ı giriş sayfanız olarak belirleyebilirsiniz. Eğer bu yöntem işe yaramazsa Regedit üzerinden HomePage değerini değiştirerek sorunu çözebilirsiniz. Bu işlemleri adım adım şu şekilde yapabilirsiniz:

1. Masaüstündeki Internet Explorer kısa yoluna sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
2. Açılan pencerede, "Giriş sayfası" başlıklı kutucuğa "http://www.google.com" adresini yazın ve "Tamam" butonuna tıklayın.
3. Eğer bu yöntem işe yaramazsa, Başlat menüsünden "Çalıştır" seçeneğine tıklayın ve "Regedit" yazarak Enter tuşuna basın.
4. Açılan Kayıt Defteri düzenleyicisinde, HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel yolunu takip edin.
5. Bu yolun altında bulunan "HomePage" adlı anahtara tıklayın. Eğer değeri 0 ise 1 olarak değiştirin, eğer değeri 1 ise 0 olarak değiştirin.
6. Değişiklikleri yaptıktan sonra Internet Explorer'ı tekrar açın. Giriş sayfasındaki kilit kalkmış olmalı ve Google'ın ana sayfası görüntülenmelidir.

Bu adımları takip ederek Google'ı giriş sayfanız olarak ayarlayabilir ve sorunu çözebilirsiniz. Eğer adımları uygularken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bana yazmaktan çekinmeyin, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri