AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Goodyear Türkiye Ne Zaman Kuruldu?

SoruCevap

Yeni Üye
Goodyear Türkiye, 1961 yılında İstanbul’da kurulmuştur. İşte Goodyear Türkiye’nin kuruluş tarihi. Türkiye’deki lastik sektöründe öncü bir marka olan Goodyear, Türk tüketicilerine yüksek kaliteli lastikler sunmaktadır. Goodyear Türkiye, yıllar içinde büyüyerek Türk otomobil kullanıcılarının güvenini kazanmıştır. Türkiye’deki üretim tesisleriyle yerel istihdamı destekleyen Goodyear Türkiye, yerel ekonomiye de katkı sağlamaktadır. Türk otomobil sektöründe lider bir konuma sahip olan Goodyear Türkiye, kaliteli ve dayanıklı lastikleriyle müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Goodyear Türkiye, Türk otomobil kullanıcıları için güvenilir bir lastik markasıdır.
İçindekiler

Goodyear Türkiye Ne Zaman Kuruldu?​

Goodyear Türkiye, 1961 yılında kurulmuştur. Goodyear, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir lastik üreticisidir ve Türkiye’de de faaliyet göstermektedir. Türkiye’deki ilk fabrikasını 1962 yılında İzmit’te açan Goodyear, o günden bu yana Türk pazarında önemli bir konuma sahiptir.

Goodyear Türkiye’nin Genel Merkezi Nerede Bulunuyor?​

Goodyear Türkiye’nin genel merkezi İstanbul’da bulunmaktadır. Şirketin Türkiye’deki yönetim ve operasyonlarını İstanbul’daki merkez ofisi yürütmektedir.

Goodyear Türkiye Hangi Ürünleri Sunuyor?​

Goodyear Türkiye, otomobil, kamyon, minibüs, SUV ve ticari araçlar için çeşitli lastik ürünleri sunmaktadır. Bu ürünler arasında yaz lastikleri, kış lastikleri, dört mevsim lastikleri, performans lastikleri, dayanıklı lastikler ve daha birçok seçenek bulunmaktadır.

Goodyear Türkiye’nin Üretim Kapasitesi Nedir?​

Goodyear Türkiye’nin İzmit fabrikası, yılda yaklaşık olarak 10 milyon adet lastik üretebilecek kapasiteye sahiptir. Bu fabrika, Türkiye’nin en büyük lastik üretim tesislerinden biridir.

Goodyear Türkiye’nin İstihdam Sağladığı Alanlar Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, üretim, satış, pazarlama, lojistik, Ar-Ge ve mühendislik gibi birçok alanda istihdam sağlamaktadır. Şirket, Türkiye’de binlerce kişiye iş imkanı sunmaktadır.

Goodyear Türkiye’nin Hizmet Verdiği Şehirler Hangileridir?​

Goodyear Türkiye, Türkiye genelinde birçok şehirde hizmet vermektedir. Bu şehirler arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Kocaeli, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Eskişehir, Diyarbakır, Samsun, Denizli, Şanlıurfa, Malatya, Trabzon, Erzurum ve daha birçok şehir bulunmaktadır.

Goodyear Türkiye’nin Satış Noktaları Nerede Bulunur?​

Goodyear Türkiye’nin satış noktaları, Türkiye genelinde birçok şehirde bulunmaktadır. Bu satış noktaları arasında yetkili bayiler, oto galeriler, lastikçiler ve online satış platformları yer almaktadır. Goodyear lastiklerini satın almak için size en yakın satış noktasını ziyaret edebilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?​

Goodyear Türkiye’nin müşteri hizmetleri numarası 444 4 444‘tür. Bu numarayı arayarak Goodyear ürünleri hakkında bilgi alabilir, satış sonrası destek taleplerinizi iletebilir veya herhangi bir sorunuz için destek alabilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin İletişim Bilgileri Nelerdir?​

Goodyear Türkiye’nin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:
Adres: İstanbul, Türkiye
Telefon: 444 4 444
E-posta: info@goodyear.com.tr
Web Sitesi: https://www.goodyear.com.tr

Goodyear Türkiye’nin Kalite Standartları Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, yüksek kalite standartlarına sahip ürünler sunmaktadır. Şirket, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun olarak üretim yapmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ayrıca, Goodyear lastikleri uluslararası standartlara ve güvenlik gereksinimlerine uygun olarak üretilmektedir.

Goodyear Türkiye’nin Araştırma ve Geliştirme Faaliyetleri Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, Ar-Ge faaliyetlerine önem veren bir şirkettir. Türkiye’deki Ar-Ge merkezi, lastik teknolojileri, malzeme geliştirme, performans iyileştirmeleri ve sürdürülebilirlik konularında çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalar, yenilikçi ve ileri teknolojiye sahip lastiklerin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Goodyear Türkiye’nin Sosyal Sorumluluk Projeleri Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, çevre koruma, trafik güvenliği, eğitim ve toplumsal fayda sağlama gibi alanlarda sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Şirket, sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket ederek toplumun gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Goodyear Türkiye’nin Ödülleri Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla birçok ödül kazanmıştır. Şirketin aldığı ödüller arasında “En İyi Lastik Markası”, “Müşteri Memnuniyeti Ödülü” ve “Çevre Dostu Üretim” gibi başarılar bulunmaktadır.

Goodyear Türkiye’nin Hakkında Daha Fazla Bilgi Nasıl Alabilirim?​

Goodyear Türkiye hakkında daha fazla bilgi almak için şirketin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, müşteri hizmetleri numarasını arayarak veya e-posta yoluyla şirketle iletişime geçebilirsiniz. Goodyear Türkiye’nin sosyal medya hesaplarını takip ederek de güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin İş Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Goodyear Türkiye’ye iş başvurusu yapmak için şirketin kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Burada açık pozisyonlar ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler bulunmaktadır. İlgilendiğiniz pozisyon için başvurunuzu online olarak yapabilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin Garanti Koşulları Nelerdir?​

Goodyear Türkiye’nin lastikleri için garanti koşulları geçerlidir. Garanti süresi ve koşulları ürünün türüne ve kullanım şartlarına göre değişiklik gösterebilir. Goodyear lastiklerinin garanti koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için yetkili satış noktaları veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin Kampanyaları Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, zaman zaman çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Bu kampanyalar arasında indirimler, hediye kampanyaları, özel fırsatlar ve daha fazlası yer almaktadır. Goodyear Türkiye’nin güncel kampanyalarını takip etmek için web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin İşbirlikleri Nelerdir?​

Goodyear Türkiye, farklı sektörlerden birçok iş ortağıyla işbirliği yapmaktadır. Bu işbirlikleri arasında otomotiv markaları, yarış takımları, lastik bayileri ve diğer sektör temsilcileri yer almaktadır. Goodyear Türkiye’nin işbirlikleri hakkında daha fazla bilgi almak için şirketin resmi iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Goodyear Türkiye’nin Çevre Politikası Nedir?​

Goodyear Türkiye, çevre koruma konusunda hassas bir yaklaşım benimsemektedir. Şirket, üretim süreçlerinde çevreye duyarlı teknolojiler kullanmakta ve doğal kaynakları etkin bir şekilde kullanmaya özen göstermektedir. Ayrıca, geri dönüşüm ve atık yönetimi gibi uygulamaları da desteklemektedir.

Goodyear Türkiye’nin Ürünleri Nerede Üretilmektedir?​

Goodyear Türkiye’nin ürünleri, Türkiye’deki İzmit fabrikasında üretilmektedir. Bu fabrika, Goodyear’ın Türkiye’deki ana üretim tesisi olup yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır.

Goodyear Türkiye’nin İzmit Fabrikası Nerede Bulunmaktadır?​

Goodyear Türkiye’nin İzmit fabrikası, İzmit ilçesinde bulunmaktadır. Fabrika, İstanbul’a yaklaşık olarak 100 kilometre mesafede yer almaktadır.

Goodyear Türkiye Ne Zaman Kuruldu?​

Goodyear Türkiye 1961 yılında kuruldu.
Goodyear Türkiye, lastik sektöründe faaliyet göstermektedir.
Goodyear Türkiye, otomobil, kamyon ve tarım araçları için lastik üretir.
Goodyear Türkiye, İstanbul’da bulunan bir fabrikaya sahiptir.
Goodyear Türkiye, Türkiye pazarında lider lastik markalarından biridir.

Goodyear Türkiye, lastik sektöründe köklü bir geçmişe sahiptir.
Goodyear Türkiye, yüksek kaliteli lastikler üretir.
Goodyear Türkiye, müşteri memnuniyetine önem veren bir şirkettir.
Goodyear Türkiye, sürekli yenilikçi ürünler geliştirmektedir.
Goodyear Türkiye, Türkiye’de geniş bir bayi ağına sahiptir.

Geri