Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Goodnotes ucreti tek seferlik mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Goodnotes ücreti tek seferlik mi?​

Tek seferlik ödeme yaptığınızda Apple cihazlarınızda GoodNotes 5’i kullanabiliyorsunuz. Paylaşma seçenekleri de oldukça fazla. Örneğin, notlarınızı drive’a atabilir ya da mail üzerinden paylaşabilirsiniz. Paylaşmadan önce belgenin formatını pdf, resim ya da goodnotes formatı olarak değiştirebiliyorsunuz.

Goodnotes 5 ücretsiz mi?​

mac versiyonu artık ücretsiz indirilebilen uygulama. nasıl oldu bilemedim hemen yüklenelim arkadaşlar. not: bu ücretsiz indirme durumu ipad’inize goodnotes 5’ı indirmiş olmanız kaydıyla tabi bunu ekleyeyim. genel olarak not almak keyifli. ben ales çalışmak, not almak, makale ve tez okuma amaçlı kullanıyorum.
Apartman işletme hesabı defteri nasıl tutulur?
Apartman yönetimi işletme defteri kullanıyor ve bunu notere tasdik ettiriliyor.Defterin sol tarafına giderler ve sağ tarafına gelirler yani aidatlar yazılıyor. Giderler genellikle fatura karşılığı yapılan (Ortak elektrik,su asansör gibi) harcamalara dayanıyor. Gider pusulasıda kullanılabiliyor.

İşletme defteri giderleri nelerdir?​

İşletme defteri ciltli, sayfaları karşılıklı ve sıra numaralıdır. Bu karşılıklı sayfaların sol tarafı gider sayfasıdır. İşletme defterinin gider kısmına, satılan mallar veya sunulan hizmetlerin temin – alış – tutarları, satış iadesi, işletme faaliyeti ile ilgili giderler ve bunlara ait indirilecek KDV kaydedilir.

Muhasebe de tutulması zorunlu olan defterler nelerdir?​

Yeni TTK’ da defter tutmada gerçek kişi ve tüzel kişi ayırımı ortadan kaldırılmış ve tüm tacirler için tutulacak muhasebe defterleri; yevmiye defteri, defteri kebir ve envanter defteri olarak belirlenmiştir.
Ticari defterler nelerdir nedir?
Ticari defter, ticari işetmelerin mali durumunu, borçlarını ve alacaklarını, yaptıkları harcamaları, alınan kararları tuttuğu defterdir. Ticari defterler içeriğine göre çeşitlere sahiptir. Ticari defterlerin var olmasının sebebi ticari hayattaki güvenliğin sağlanmasıdır.

Geri