- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Gönül Dağı kör Meryem kimdir?
Sevilay Gültekin 1997 yılında dünyaya geldi. 24 yaşındaki oyuncu Dialog Anlatım İletişim – Profesyonel Oyunculuk Eğitimi aldıktan sonra, Beyti Engin ile Karakter Tasarım Atölyesi’nde de eğitim aldı.Gönül Dağı Kenan kimdir?
Serkan Kuru, 18 Haziran 1978 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Balıkesir Üniversitesi’nde Endüstriyel Elektronik Bölümü’nde tamamladıktan sonra; tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır.Meryem gönül dağından ayrıldı mı?
Gönül Dağı dizisinde izleyicinin sevdiği çiftlerden Rıfat ve Meryem yollarını ayırmıştı. Gözleri açılınca nişanlısını beğenmeyen Meryem Rıfat’ı terk etti.
Rıfat gönül dağından ayrılıyor mu?
Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakterine hayat veren Hüseyin Sevimli 57. bölümde diziden ayrıldı.
Rıfat Diziden neden ayrıldı?
Şimdi de Çaycı Rıfat da gönül dağında saklanacak ve ortaya çıkmayacaktır. Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakteri aşkından divane olacak Meryem’e kavuşamadığı için divane olacak.Gönül Dağı kör kız gerçekten kör mü?
Meryem karakterini genç oyuncu Sevilay Gültekin canlandırmakta. Dizide Rıfat’ın sevdalısı Meryem görme engellidir ancak Sevilay Gültekin’in gerçek hayatta görme engelli değildir. Sevilay Gültekin, 1997 yılında dünyaya geldi.Gönül Dağı Doktor Kenan kiminle evli?
Serkan Kuru, bir dönem Arka Sokaklar dizisinde rol olan güzel oyuncu Gökcan Gökmen ile evli.
Gönül Dağı Meryem ayrılıyor mu?
Gönül Dağında oynayan kör kız kim?
SEVİLAY GÜLTEKİN KİMDİR? Sevilay Gültekin 1997 yılında dünyaya geldi. 24 yaşındaki oyuncu Dialog Anlatım İletişim – Profesyonel Oyunculuk Eğitimi aldıktan sonra, Beyti Engin ile Karakter Tasarım Atölyesi’nde de eğitim aldı.Gönül Dağı Rıfat Meryem neden ayrıldı?
Meryem’e aşık olan Rıfat işlettiği kahvehanesi bı satarak Meryem’in gözlerini açtırdı. Ama Meryem gözleri açıldıktan sonra Rıfat’ı beğenmedi ve onu sevmediğini söyledi. Meryem okumak istediğini söyleyerek Rıfat’ı terk etti. Bu olay sonrasında Rıfat kendini Gönül Dağına vururken, Meryem ise otobüse bindi.Gönül Dağı Meryem niye ayrıldı?
İşte karakterin akıbeti… Gönül Dağı dizisinde izleyicinin sevdiği çiftlerden Rıfat ve Meryem yollarını ayırmıştı. Gözleri açılınca nişanlısını beğenmeyen Meryem Rıfat’ı terk etti.