AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gonna neyin kisaltmasi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gonna neyin kısaltması?​

4. Gonna: Going to.

You are nasıl kısaltılır?​

Bu kullanımlar: iyelik ve kısaltmalar….Kısaltmada kullanılan kesme işareti.
SAR neyin kısaltması?
Kısaltma olarak İngilizce “search and rescue” sözcüklerinden oluşturulan SAR kullanılır. Bazı arama-kurtarma ekipleri, kurtarma sonrası bakım ve barınma olanaklarının sağlanmasında da kazazedelere yardımcı olurlar.

I ve Gotta ne demek?​

Örneğin “I have got to go” cümlesi “gitmeliyim” anlamına geliyor. “Gotta” bu cümledeki “have got to” kısmı yerine kullanılıyor. Örneklere bakalım; I gotta stay home veya I’ve gotta stay home.

I Wanna ne demek?​

İngilizce’de “wanna” kelimesini bilmek konuşmak açısından çok fazla olmasa da anlamak açısından çok önemli.Bunun mutlaka “want to” yani istemek anlamına geldiğini bilmelisin.Örneğin, I want to go(Gitmek istiyorum.) I want to play football.(Futbol oynamak istiyorum.)
Ur neyin kısaltması?
ks. uniform resource.

Milattan nasıl yazılır?​

Milattan Önce / m. ö. Milattan Sonra / m. s.

SAR değeri nedir ne işe yarar?​

SAR, özgül emilim oranı veya özgül soğurma oranı olarak bilinir. (İngilizce: Specific absorption rate) Bu SAR oranı radyo frekans (RF) elektromanyetik alana maruz kalındığında beden tarafından soğurulan enerji oranının bir ölçüsüdür.
Gotta ne anlama geliyor?
İngilizce’de “gotta” kelimesi aslında “have got to” kalıbının çabuk bir şekilde söylenmiş hali. Bu Türkçe’de “Ne yapıyorsun?” sorusunu “Napıon?” diye sormaya benziyor. “Have got to” kalıbı İngilizce’de cümleye zorunluluk anlamı katıyor. Örneğin “I have got to go” cümlesi “gitmeliyim” anlamına geliyor.

Gonna nedir nasıl kullanılır?​

Gelecek zaman için kullanılan “going to” dan hemen sonra fiil gelirken, ikinci söylediğimde genelde yer ismi geliyor. İkinci “going to” yani “….a gidiyorum” anlmına gelen “going to” kalıbında kesinlikle “gonna” denmez.”Gonna” sadece ve sadece gelecek zaman için kullanılan “going to” kalıbının yerine söylenir.

Wanna ne demek IMG?​

İngilizce’de “wanna” kelimesini bilmek konuşmak açısından çok fazla olmasa da anlamak açısından çok önemli.Bunun mutlaka “want to” yani istemek anlamına geldiğini bilmelisin.Örneğin, I want to go(Gitmek istiyorum.) I want to play football.(Futbol oynamak istiyorum.) Do you want to go home?(eve gitmek istiyormsusun?)

Geri