AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gonen Selamla Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Gonen Selamla Şarkı Sozleri
Gonen Selamla Şarkısı Sozleri
Ozledim cok ozledim
Uğramadım dağıttığım barlara
Nereye gitsen biliyordum
Yinede vuramadım kendimi sokaklara
Kuşları gocleri dalmışım seyre
Seyrine doyulmuyor ah aşk ah aşk
Selamla tutuşan kalbin halini yine sen anla
Sen anla cırpınan kalbin halini birde sen selamla
Sakındıysam sakladıysam
Bana aşikar olan sırmı sana
Konuşmayıp sensiz uyuduysam
Kilit vurdum ateş gibi yanan dudaklara

Gönen Selamla şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim! Bu şarkıda aşk ve özlem temaları oldukça güzel bir şekilde işlenmiş. İfade ettiği duygular oldukça derin ve içten. Sözlerdeki hissiyatı şu şekilde yorumlayabiliriz:

Özledim çok özledim
- Yürekten hissedilen bir özlemi dile getiriyor. Karşıdan uzak olmanın yarattığı boşluğu ve eksikliği ifade ediyor.

Uğramadım dağıttığım barlara
- Geçmişte yaşanan hataları ve yıkıcı alışkanlıkları hatırlatıyor.

Nereye gitsen biliyordum
- Karşısındaki kişiyi çok iyi tanıdığını ve hislerini anladığını belirtiyor.

Yine de vuramadım kendimi sokaklara
- Belki de duygularını ifade etmekte zorlandığını ve içsel bir çatışma yaşadığını dile getiriyor.

Kuşları göçleri dalmışım seyre
- Kendini doğanın güzelliklerine bırakmış bir hali anlatıyor. Doğanın huzur verici etkisinden bahsediyor.

Seyrine doyulmuyor ah aşk ah aşk
- Sevgilinin güzelliğine ve varlığına karşı duyulan hayranlık ve övgüyü ifade ediyor.

Selamla tutuşan kalbin halini yine sen anla
- Karşılıklı sevgi ve paylaşılan duyguları vurguluyor. Birbirini anlayıp destek olmayı ifade ediyor.

Sakındıysam sakladıysam
- Gizlediği duyguları ve düşünceleri anlatıyor. Belki de derin bir korku veya endişe içinde olduğunu belirtiyor.

Bana aşikar olan sırrı sana
- İçindeki sırları ve gerçek duygularını sadece sevdiği kişiyle paylaşabileceğini belirtiyor.

Konuşmayıp sensiz uyuduysam
- Belki de özlem ve yalnızlık dolu gecelerde yaşanan sessizlik ve iç sıkıntısını anlatıyor.

Kilit vurdum ateş gibi yanan dudaklara
- Belki de tutkulu bir aşkı ve arzuyu, kontrol altına alma çabasını ifade ediyor.

Bu şarkının derin duyguları ve güzel sözleriyle dinleyenleri etkileyebileceğini düşünüyorum. Şarkıdaki duyguların sizin için de anlamlı olduğunu umuyorum.