Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gonderileri neden hikayeme ekleyemiyorum?

Editör

Yeni Üye

Gönderileri neden hikayeme ekleyemiyorum?​

Eğer herhangi bir paylaşım ikonu çıkmıyorsa veya çıksa da tıkladığınızda gönderiye ekle seçeneği çıkmıyorsa instagramınız güncel değildir. Ya güncelleme yapın ya da kaldırıp tekrar yükleyin. Güncelleme yapmanıza rağmen aynı sorun hala devam ediyorsa telefonunuzun ayarlar menüsüne girin.

Instagram hikayeleri neden göremiyorum?​

Instagram hikayeleri neden göremiyorum?
Instagram’da hikayeleri göremiyorsanız öncelikle ilk yapmanız Instagram son sürüm mü bunu kontrol etmek. Instagram son sürüm değilse son sürümü yükleyin. Daha sonra yapabileceğiniz şey Instagramı yeniden yüklemek. Instamramı kaldırın ve yeniden yükleyin.

Instagramda bir hikayeyi şikayet edince ne olur?​

Hayır gitmez. Instagram, şikayet eden kullanıcıları tamamen gizli tutar. Yani siz neyi şikayet ederseniz edin, şikayet ettiğiniz kişiye “xxxx kullanıcısı seni şikayet etti” diye bildirim hiçbir şekilde gitmez. Zaten şikayet ettikten sonra instagram bunu haber veriyor.

Instagramda birinin hikayesini neden paylaşamıyorum?​

Instagramda birinin hikayesini neden paylaşamıyorum?
Uygulamanız güncellenmedi – Instagram’ın eski bir sürümünü kullanıyorsanız, Hikayeleri yeniden paylaşmak da dahil olmak üzere bazı özelliklerini kaybedebilirsiniz. Her zaman uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Hikayenin süresi doldu – bildiğiniz gibi Instagram Hikayeleri 24 saat sürüyor.
Hikaye ekleme nasıl açılır?​
Instagram da hikayede fotoğraf veya video paylaşmak için ana sayfa ekranınızı sağ tarafa doğru çekmeniz gerekmektedir. Böylece hikaye eklemek için uygun sayfa açılacaktır. Aynı zamanda instagram da hikaye paylaşmak için ana sayfada bulunan profil resminizin üzerine basarak açılan yerden ekleme yapabilirsiniz.

Instagram hesabımın şikayet edildiğini nasıl anlarım?​

Instagram hesabımın şikayet edildiğini nasıl anlarım?
Paylaştığınız resimlere ya da videolara gelen beğeni sayısında ciddi bir düşüş ortaya çıkar. Yapılan paylaşımlara gelen yorum sayılarında ciddi düşüş söz konusu olur. Takipçi sayınızda ani düşmeler yaşayabilirsiniz. Başka hesaplardan aramalar yaptığınız zaman, kendi hesabınızı doğrudan bulamazsınız.

Instagram şikayet ettiğim hesabı nasıl görebilirim?​

Instagram’da şikayet ettiğim kişinin profilini nasıl görebilirim? Tahmin edileceği üzere engellenen hesaplar bölümüne girip o kişinin engellemesini kaldırmalısınız. Engelini kaldırdığınız zaman artık o kişinin profilini görebileceksiniz.

Başkasının hikayesini hikayede paylaşma nasıl yapılır?​

Başkasının hikayesini hikayede paylaşma nasıl yapılır?
Bir başkası tarafından Instagram hikayesinde etiketlendiğiniz size otomatik bir bildirim gelir. Bu bildirimde etiketlendiğiniz hikayeyi kendi hikayenizde paylaşmanıza imkan tanıyan bir bağlantı yer alır. Hikayeyi kendi hikayenize taşımak için bu bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

Reels neden hikayede paylaşamıyorum?​

Instagram Reels Hikayede Paylaşma Seçeneği Çıkmıyor Telefonunuzda ya da instagram güncellemelerinizin yapılması gerekebilir. Yeni bir Instagram hesabı açtıysanız, Instagram Reels özelliğini kullanabilmeniz için mail adresinize gelen bağlantıyı açarak hesabını aktifleştirmelisiniz.

Instagram gönderi hikayeye nasıl eklenir?​

Instagram gönderi hikayeye nasıl eklenir?
Hikayede bir gönderi eklemek ister misin?​
Yapılması gerekenler ise oldukça basit. Fotoğrafın hemen altında yer alan “Gönder” simgesine tıklamanız yeterli oluyor. Daha sonra paylaşımın en üstünde “Hikayene Gönderi Ekle” seçeneği çıkıyor. Bunu seçtikten sonra hikayeler kısmında gönderiyi ayarlayabilir, diğer hikaye özelliklerini kullanabilirsiniz.

Merhaba! Gönderileri hikayenize ekleyememekle ilgili sorun yaşayanlar için bazı çözüm önerileri paylaşabilirim. Eğer herhangi bir paylaşım ikonu çıkmıyorsa veya çıksa da tıkladığınızda gönderiye ekle seçeneği çıkmıyorsa, muhtemelen Instagram uygulamanız güncel değildir. Bu durumda yapabileceğiniz şeyler şunlar olabilir:

1. Instagram uygulamanızı güncellemek: App Store veya Google Play Store'dan Instagram uygulamanızı güncelleyerek sorunu çözebilirsiniz.

2. Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemek: Eğer güncelleme yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, Instagram uygulamasını telefonunuzdan kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.

3. Telefonunuzun ayarlar menüsünü kontrol etmek: Sorun, telefonunuzun ayarlarında da olabilir. Bu nedenle telefonunuzun ayarlar menüsüne girerek Instagram uygulaması için gerekli izinleri kontrol edebilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa, Instagram destek ekibiyle iletişime geçerek konuyu detaylı bir şekilde açıklayabilir ve destek alabilirsiniz.

İnstagram hikayelerini görememe sorunuyla karşılaşanlar için de benzer şekilde çözüm önerileri sunabilirim. Öncelikle Instagram uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol etmek önemlidir. Eğer güncel değilse, en son sürümü yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Ayrıca Instagram'ı kaldırıp yeniden yüklemek de bu tür sorunların çözümüne yardımcı olabilir.

Hikayeleri görememe sorunu devam ederse ve yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen çözüm bulamazsanız, Instagram destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

Sorularınız olursa ya da başka konularda yardıma ihtiyacınız olursa ben buradayım. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Geri