Gönderilen Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Gönderilen Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir? Arkadaşlık isteğini iptal etmek için öncelikle sosyal medya hesabınıza giriş yapın. Ardından profilinize gidin ve “Arkadaşlarım” veya “Arkadaşlık İstekleri” bölümünü açın. Gönderilen istekleri göreceksiniz. İptal etmek istediğiniz kişinin profilini bulun ve isteği iptal et butonunu tıklayın. İsteğiniz başarıyla iptal edilecektir. Bu işlem, gönderilen arkadaşlık isteğini kolayca iptal etmek için en etkili yol olarak kabul edilir.
İçindekiler

Gönderilen Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?​

Gönderilen bir arkadaşlık isteğini iptal etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan Arkadaşlar düğmesini tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden Arkadaşlık İstekleri’ni seçin.
4. Adım: Arkadaşlık isteğini iptal etmek istediğiniz kişinin profilini bulun.
5. Adım: Kişinin profilinde Arkadaşlık İstekleri Gönderildi yazan bir düğme göreceksiniz. Bu düğmeyi tıklayın.
6. Adım: Açılan menüden İptal Et’i seçin.
7. Adım: İsteğinizi iptal etmek istediğinizi onaylamak için İptal Et düğmesine tıklayın.
8. Adım: İsteğiniz başarıyla iptal edildi. Artık kişiye arkadaşlık isteği gönderilmemiş olacak.

Gönderilen Arkadaşlık İsteği Neden İptal Edilmeli?​

Gönderilen bir arkadaşlık isteği iptal edilmek istenebilir çeşitli nedenler olabilir. İşte bazı olası nedenler:
1. İstek Yanlışlıkla Gönderildi: İstek gönderilirken yanlışlıkla bir hata yapıldıysa veya yanlış kişiye istek gönderildiyse, isteği iptal etmek isteyebilirsiniz.
2. İstek Karşılıksız Kaldı: İstek gönderdiğiniz kişi, isteğinizi kabul etmeyebilir veya yanıtlamayabilir. Bu durumda, isteği iptal etmek isteyebilirsiniz.
3. İstek Gönderilen Kişiyle İlgili Olumsuz Deneyimler: Gönderdiğiniz arkadaşlık isteğine yanıt olarak olumsuz bir davranış veya deneyim yaşadıysanız, isteği iptal etmek isteyebilirsiniz.
4. Arkadaşlık İsteği Gönderme Kararını Değiştirmek: İstek gönderdikten sonra, fikrinizi değiştirdiyseniz veya isteği gönderme kararınızı yeniden düşünmek isterseniz, isteği iptal etmek isteyebilirsiniz.

Gönderilen Arkadaşlık İsteği İptal Edildiğinde Ne Olur?​

Bir arkadaşlık isteği iptal edildiğinde, isteği gönderdiğiniz kişiye bildirim gitmez ve isteğiniz geri alınmış olur. İptal edilen bir arkadaşlık isteği, karşı tarafın arkadaş listesinde görünmez ve istek atan kişiye arkadaşlık isteği gönderilmemiş olur. İptal edilen bir isteği tekrar göndermek isterseniz, kişinin profilini ziyaret edip yeni bir arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz.

Gönderilen Arkadaşlık İsteği Nasıl Geri Alınır?​

Gönderdiğiniz bir arkadaşlık isteğini geri almak isterseniz şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan Arkadaşlar düğmesini tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden Arkadaşlık İstekleri’ni seçin.
4. Adım: Arkadaşlık isteğini geri almak istediğiniz kişinin profilini bulun.
5. Adım: Kişinin profilinde Arkadaşlık İstekleri Gönderildi yazan bir düğme göreceksiniz. Bu düğmeyi tıklayın.
6. Adım: Açılan menüden İstek Geri Al’ı seçin.
7. Adım: İsteğinizi geri almak istediğinizi onaylamak için İstek Geri Al düğmesine tıklayın.
8. Adım: İsteğiniz başarıyla geri alındı. Artık kişiye arkadaşlık isteği gönderilmemiş olacak.

Gönderilen Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?​

Arkadaşlık isteği gönderilen kişinin profil sayfasına gidilir.
Profil sayfasında yer alan “Arkadaşlık İsteği Gönderildi” butonuna tıklanır.
Açılan menüden “Arkadaşlık İsteğini İptal Et” seçeneği seçilir.
İptal etmek istediğinizden emin olun diye uyarı mesajı çıkar.

Arkadaşlık isteği gönderilen kişinin profil sayfasına gidilir.
Profil sayfasında yer alan “Arkadaşlık İsteği Gönderildi” butonuna tıklanır.
Açılan menüden “Arkadaşlık İsteğini İptal Et” seçeneği seçilir.
İptal etmek istediğinizden emin olun diye uyarı mesajı çıkar.