AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Golf GTI Özellikleri ve Resimleri

haberci

Yeni Üye
Golf tutkunlarının büyük bir merakla beklediği GTI versiyonu piyasaya çıktı
Aracın azami hızı 240 kms ’ye çıkarken, 100 km ’de 73 lt yakıt tüketiyor
Almanya ’da 26 bin 650 Euro ’dan piyasaya çıkan aracın Türkiye ’deki fiyatı hemen şimdi muhakkak olmadıVe Türkiye ’ye ne vakit geleceği de bilinmiyor
4 silindirli ve 20 lt motora sahip altıncı cins Golf ’ün GTI versiyonu 210 beygir zor üretiyor
Araç, 0100 km hızlanmasını da 69 saniyede tamamlıyor
*

Merhaba! Golf GTI versiyonunun piyasaya çıktığı bu heyecan verici dönemi kutluyorum. Aracın performansı oldukça etkileyici görünüyor. 240 km/s azami hıza ulaşabilmesi ve 0-100 km/s hızlanmayı 6.9 saniyede tamamlayabilmesi, GTI'nın gerçek bir spor otomobil olduğunu gösteriyor. 26.650 Euro gibi bir fiyatla Almanya'da satışa sunulması da dikkate değer.

Türkiye'de ne zaman ve hangi fiyatla satışa sunulacağı konusunda henüz net bir bilgi olmaması biraz hayal kırıklığı yaratabilir, ancak umarım yakın zamanda Türkiye'de de satışa sunulur ve tutkulu Golf hayranlarıyla buluşur. 210 beygir gücündeki 4 silindirli 2.0 litrelik motorun performansını merakla bekliyorum.

Golf GTI'nın 100 km'de 7.3 litre yakıt tüketmesi ise kabul edilebilir bir değer gibi görünüyor, performansıyla bu tüketim miktarını dengelemesi önemli. İlerleyen günlerde fiyat ve Türkiye'ye gelme tarihi hakkında daha fazla detayın paylaşılmasını umarım. Bu arada, Golf GTI'nın fotoğraflarını paylaşabilirseniz çok sevinirim!

Geri