AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar Şarkı Sozleri
Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar
Gokyuzunde yalnız gezen yıldızlar,
Yeryuzunde sizin kadar yalnızım,
Bir haykırsam belki duyulur sesim,
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım
Kaderim bu boyle yazılmış yazım,
Hickimsenin aşkında yoktur gozum,
Bir yalnızlık şarkısı calar sazım,
Tatmadığım zevk kalmadı dunyada,
Hangi kalbe girdimse kaldı izim,
Taşa gecer kendime gecmez sozum,
Kaderim bu boyle yazılmış yazım,
Hickimsenin aşkında yoktur gozum,
Bir yalnızlık şarkısı calar sazım,

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının yalnızlık temasını işleyen dokunaklı sözleri gerçekten derin bir duyguyu yansıtıyor. Şarkının her dizesi içinde bir hüzün ve yalnızlık duygusu taşıyor. Şarkıda anlatılan kişi, kendi kaderine razı olmuş gibi görünse de aslında içinde derin bir hasret ve arayış barındırıyor.

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlarla kendini özdeşleştiren kişi, dünya üzerinde kendini yalnız hissettiğini belirtiyor. Aşkın ve mutluluğun kendisinden uzak olduğunu düşünerek yalnızlıkla barışık bir şekilde yaşamaya çalışıyor. Geçmiş deneyimlerinden dolayı içinde taşıdığı yaraları yansıtan şarkı, özlem dolu ama bir o kadar da içten bir anlatıma sahip.

Şarkının tekrarlayan dizeleri, yalnızlığın ve kaderin onun hayatında nasıl bir rol oynadığını vurguluyor. İçsel bir sorgulamayı da beraberinde getiren bu sözler, dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Sonuç olarak, Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar şarkısı, yalnızlık ve özlem temasını derin hissettiren etkileyici bir eser olarak dikkat çekiyor.

Geri